עבור לתוכן

הבחירות לרשויות הממשלה-מה הבחירה שלכם??

Featured Replies

פורסם

דה ליברמן!!!

לא ליברמן פשוט לא מתאים להיות ראש ממשלה הוא גזען והוא יביא להרס טוטאלי של אהדה כלפי ישראל בעולם

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ כי עכשיו כולם אוהבים אותנו :kopfpatsch:

לא צריך לפחד בגלל מה שיגידו עלינו גם ככה יש מלא אנטישמיות והסתה מוסלמית בכל העולם

פורסם

כן אבל מצד שני אתה לא רוצה שתחילו להטיל עליך סנקציות בגלל שהראש ממשלה הפוץ שלך גירש מעל מיליון מאזרחי המדינה.

מה תגיד שבגלל ליברמן יפסיקו לייבא חלקי מחשב איכותיים ?מה יקרא שלא נוכל לקנות יותר מוצרים אמריקאים איכותיים,

שכל מה שתוכל לקנות אלא חיקויים סינים זולים מלאים בעופרת.

פורסם

אני מתלבט: או ביבי או ליברמן או איחוד לאומי.

לרשות העיר אין לי מושג, אני בכלל לא מכיר שם אף אחד(רחובות).

ודרך אגב:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355396.0

פורסם

כן אבל מצד שני אתה לא רוצה שתחילו להטיל עליך סנקציות בגלל שהראש ממשלה הפוץ שלך גירש מעל מיליון מאזרחי המדינה.

רק שליברמן לא מתכנן לגרש אף אחד. הוא מתכנן חילופי שטחים, עם האוכלוסיה שעליהם עם המדינה הפלשתינאית. אנחנו נקבל את גושי ההתנחלויות על היהודים שבהם והם את ישובי המשולש עם הפלשתינאים שבהם. אף אחד לא יצטרך לעזוב.

מיליון? מה פתאום. בסביבות ה- 200,000. מצד שני, רוב השמאל מתכנן למסור את מזרח ירושלים למדינה הפלשתינאית ושם גרים, כמה מוזר, כ- 200,000 פלשתינאים בעלי תעודת זהות ישראלית. משום מה אף אחד לא חושב שזה יגרום לסנקציות על ישראל.

אתה תוקף אנשי קש במקום להתמודד עם הטענות האמיתיות של הצד הנגדי.

פורסם

אין מועמד ראוי לראשות הממשלה. עם זאת, הבחירה הישירה בוטלה ולכן צריך לבחור רק מפלגה. כנראה אצביע לירוקים, בבחירות הבאות לדעתי יש להם סיכוי לא רע.

פורסם

עלה ירוק: צעירים, סטלנים ומודרניים.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

עלה ירוק, החברה האלה הלכו בהתנתקות ואמרו:

וואוו וואוו עזבו עכשיו מלחמות, חברה בואו נישב נעשן משהו טוב :cool2:

פורסם

ויש לי יופי של ססמת בחירות בשבילם:

"עלה ירוק - כי גם הגמלאים חארות". ;D

מה בעצם הם מציעים, חוץ מלגאליזציה של סמים קלים?

פורסם

ויש לי יופי של ססמת בחירות בשבילם:

"עלה ירוק - כי גם הגמלאים חארות". ;D

מה בעצם הם מציעים, חוץ מלגאליזציה של סמים קלים?

אם תעיינו במצע שלהם תגלו שהוא די שמאלני, סטייל מר"צ אם אני לא טועה.

פורסם

המצע שלהם די סבבה סך הכל, והם אחת המפלגות הבודדות שאני מאמין שיצביעו לפי המצע שלהם(הצבעתי עבורם בבחירות הקודמות). הבעייה היחידה היא שקהל המצביעים הפוטנציאלי שלהם, יעדיף לבלות את יום החופש בים ולא להידחק בקלפיות.

פורסם

אם תעיינו במצע שלהם תגלו שהוא די שמאלני, סטייל מר"צ אם אני לא טועה.

עלה ירוק הם שמאלנים מבחינת המצע החברתי שלהם (אולטרה-ליברליזם), אבל לא מבחינת המצע המדיני שלהם (שהוא לא ממש מוגדר באופן רשמי).

פורסם

ביבי או shitpickle.

פורסם

עלה ירוק הם שמאלנים מבחינת המצע החברתי שלהם (אולטרה-ליברליזם), אבל לא מבחינת המצע המדיני שלהם (שהוא לא ממש מוגדר באופן רשמי).

הם שמאלנים במצע המדיני שלהם וימנים במצע הכלכלי שלהם. המצע החברתי שלהם לא ברור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים