פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים שלום.הבעיה הזאת התחילה מזמן,יש לי מחשב די חדש וחזק...הרצתי בדיקה ארוכה של MemTest ולא התגלה כלום.המסך הכחול הזה קורה בגלישה באינטרנט, באמצע משחק או אפילו במצב שינה.אןי לי מושג כבר מה לעשותבבקשה עזרו לי אין לי כבר מושג זה משתגעעעעעדכון: הוספתי קובץ DMP...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים תערוך בבקשה את הכותרת ותוריד ממנה את ה"דחוף", שום דבר לא דחוף.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר לא, אין לי מודם USBובזמן שיצאתי קצת מהבית והשארתי קצת הורדות בFLASHGET זה שוב קרהההה
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים זה בא מדרייבר לא טוב.לא כתוב במסך כחול מי זה הדרייבר ? אז צריך לבדוק MINIDUMP וגם אולי יש משהו ב EVENT VIEWER .
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר אני לא יודע לקרוא ולפתוח קבצי מינידאמפ..והעלתי את הקובץ, תורידו ועזרו לי בבקשה.ד"א, שלחתי את המחשב לבדיקה של מעבדה כי עוד יש לי אחריותוזה לא זכרונות וכול החומרה תקינה 100%אנא עזרו לי.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אני לא עונה בפרטי!אתה יכוללשמור ולעלות לפורום EVENTS של SYSTEM שאצלך.זה יש שמה ב ACTIONS ואז נביט בו.והגיה זמן להתקין לפחות SP2 וכל התיקונים אצלך.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר אני לא עונה בפרטי! אתה יכוללשמור ולעלות לפורום EVENTS של SYSTEM שאצלך. זה יש שמה ב ACTIONS ואז נביט בו. והגיה זמן להתקין לפחות SP2 וכל התיקונים אצלך. יש לי ויסטה SP1 אין SP2 לויסטה...
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר אני מצטער שאני מקפיץ, סליחהאני פשוט חייב עזרתכם והנושא כבר נגרר לעמוד רביעי
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר תשים עוד כמה minidumps לפורום אולי יהיה תשובה יותר מדויק.אני צריך לחכות שזה יקרוס עוד פעם ואז לשים את המינידאמפ שנוצר?כי בינתיים יש לי רק 1 שם, מה שהעלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.