פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שניםוכרטיס מסך של ספייר ATI 1800 PROעכשיו הבעיה היא כזאת מתי שאני משחק באיזה שהוא משחק?ויש סצנה חשוכה המסך נכנס למצב סטנד-ביי זאת אומרת "נכבה" למרות שאני עדין שומע את רעשיי הרקעוזה נכון גם לגביי סרטים שאני רואה על מסך מלא ברגע שיש סצנה חשוך המסך אוטומתי נכבהאין לי מושג למה זה קורה?האם למישהו הבעיה נשמעת מוכרת?תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים רק בסצנות חשוכות?, אתה בטוח?עוד לא נתקלתי בבעיה כזאת...זה נראה כמו דרייברים של כ.המסך שלך, תנסה לעדכן.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר כן מאה אחוז רק בסצינות חשוכותלמשל אם אני רואה סרט במסך קטן (לא על כל המסך)ויש סצנה חשוכה אז אין לו בעיה הוא מראה הכלאבל ברגע שאני עושה אותו על כל המסך ופתאום יש אזור חשוך המסך נכנס לסטנד ביי ונכבהוהנורית של המסך מירוק נהפכת לכתום זה נראה כאילו המסך חושב שאין מספיק נתונים ולכן הוא נכנס למצב סטנד בייזה הדרייבי הכי חדש שיש לATIאין לי מושג אם זה הכרטיס או פאק במסך
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לדעתי זה פאק במסךהמנורת מסך הפנימית נשמעת לי חלשה וזה גורם לו לעבור למצב שינה [מזכיר לי משום מה את הקטע הזה בLCD שיש את המודד אור בטלויזיה ואז בקטעים חשוכים המסך מגביר בהירות כי הוא מודד שאין מספיק אור בחדר אז לא יראו טוב]נסה להגביר בהירות ותראה אם זה נפתר
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים נשמע מאוד מוזר, יש לך מסך אחר לנסות איתו(אפילו CRT ישן)?תנסה לשחק בהגדרות המסך (במסך עצמו) ולראות אם יש לך שם הגדרה של INPUT LEVEL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.