עבור לתוכן

כרטיסי 4870 האם יש משהו באופק ?

Featured Replies

פורסם

ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם:

- דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים).

- יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם).

- באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים).

רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE).

אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ?

האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?

פורסם

אני אישית רוכש בקרוב HD4870 ואני יתקין עליו את ה S1 שכרגע מותקן לי על ה8600GT

אני לא עושה את זה בגלל שאני מפחד שה HD4870 יישרף או משהו....

כמו שצויין הרבה בפורום, ה HD4870 אמור להגיע לטמפ' כזאת....

זה שלבנאדם חם ב 40 מעלות זה לא אומר שגם ל GPU שלו חם....

לHD4870 אין בעיות חום ואין בטיח.... הוא בסדר גמור...

אני רוצה לראות שמישהו קנה HD4870 ולא עשה לו כלום, רק אוטומט, והכרטיס נשרף...

את הקירור שלי אני שם כדי לעשות גם OC רציני...

והאם הוא יותר טוב מהGTX260?.... אכן...

ואני לא סתם זורק... דיברתי עם כאלה שהיה להם את ה GTX260 ובמסגרת האחריות הם החליפו ל HD4870 והם אומרים שיש להם שינוי גדול לטובה בביצועים.

ולגבי ורסיות של HD4870...

אכן צפיות לצאת הרבה גרסאות יש היטסינקים ובלוקי מים...

פורסם
  • מחבר

אפשר התייחסות יותר קונקרטית לדגמים שצפויים לצאת ומתי (בלוק מים פחות מעניין אותי) ?

פורסם

בישראל, יבוא של דגמים מסויימים הוא די בעייתי אבל מה שאני יודע,

לגבי HD4870, כרגע מוכרים בארץ רק גרסאות עם 1GB זיכרון לא יותר מזה

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי האם יש הכרזות צפויות מהיצרנים בחו"ל לגבי דגמים חדשים בכלל (אני מניח שבארץ אין דגמים אחרים פשוט כי משום מה היצרניות האחרות לא עושות את זה) ?

פורסם

ודאי... לחברות כמו דאימונד כבר יש גרסת XOC שהיא מומהרת עם קירור מים,

חברת HIS תוציא בזמן הקרוב את גרסאת ה ICEQ4 שלה לHD4870 עם היטסינק יעיל

פורסם
  • מחבר

ול PALIT אין כלום בקנה ? איפה ראית שיש צפי ל ICEQ4 ל 4870 ? לא מצאתי מידע / תאריך משואר.

פורסם

נכון, כרגע אין הודעה רשמית אבל יש דיווחים באתרים כמו טומס וכמו B3D....

בכל אופן, מסקרות, למה אתה מחכה לגרסאות כאלה?

למה לא לקנות קירור צד שלישי כבר היום?!

פורסם
  • מחבר

כי אני ממש שונא להתעסק עם זה (וגם לא עשיתי את זה עד היום), אני אוהב לקנות מחשב מלא מורכב ומוכן מהחנות.

פורסם

אוקיי, הקירור מגיע עם חוברת הפעלה מפורטת לגמרי... ככה אני התקנתי את הקירור שלי ולא נתקלתי בשום בעיות...

אם אתה מתעצל, תחכה בסבלנות, ואגב גם הגרסאות שייצאו, לא מתקרבות לקירור צד שלישי, כמו שלי לדוגמא.. (בחתימה)

פורסם

אנשים אתם מדברים כאלה שטויות ה260GTX יותר טוב בקצת מי הHD4870 ובכל מערכת זה שונה לדעתי עם אתה רוצה סרטים באיכות HD קח תHD4870 עם בא לך משחקים קח ת260GTX והתוספת של 100 שקל בינהם דווקה כן מצדיקה תכסף ה260GTX פשוט יותר חזק וזהו אין מה לעשות ואני לא פאנבוי ולכל אלו שסובלים מי טמפרטורות גבוהות ולא יכולים ליראות תכרטיסים שלהם נישרפים מכינים 370 שקל וקונים תקירור הבא

http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm :xyxthumbs: זהו תהנו לא ניראה לי שתיהיה לכם בעיית חום עם הקירור הזה.

פורסם
  • מחבר

מה שמפריע לי זה רעש, לא החום, והבנתי בסקירה של תום שדווקא ה 260GTX מרעיש יותר ? :nono: לא אצלי...

בשביל לנגן סרטי HD שתי הכרטיסים יהיו בסדר, וגם בלעדיהם, המעבד שלי יוכל להתמודד עם זה בלי בעיה..

אני גם מעדיף קירור שיהיה דומה ברוחו לזה של ה HD4870 (זורק אוויר החוצה) אבל יותר יעיל.

פורסם

אנשים אתם מדברים כאלה שטויות ה260GTX יותר טוב בקצת מי הHD4870 ובכל מערכת זה שונה לדעתי עם אתה רוצה סרטים באיכות HD קח תHD4870 עם בא לך משחקים קח ת260GTX והתוספת של 100 שקל בינהם דווקה כן מצדיקה תכסף ה260GTX פשוט יותר חזק וזהו אין מה לעשות ואני לא פאנבוי ולכל אלו שסובלים מי טמפרטורות גבוהות ולא יכולים ליראות תכרטיסים שלהם נישרפים מכינים 370 שקל וקונים תקירור הבא

http://skypc.co.il/pl_product~TT-CL-W0052~18~0.htm :xyxthumbs: זהו תהנו לא ניראה לי שתיהיה לכם בעיית חום עם הקירור הזה.

על סמך מה אתה מבסס את זה? אה?!

תכיר משתמש בשם "קלוקיי" לבנאדם הזה היה GTX260 ובמסגרת האחריות הוא החליף ל HD4870, הוא אמר שהוא ראה שינוי גדול במשחקים לטובת הHD4870....

על מה אתה מדבר...

ובוא תראה לי מישהו שנשרף לו ה HD4870... כולם רק מתלוננים על חום ולא מבינים בשיט...

הרכיבים מיועדים להיות חמים... ככה זה.

פורסם

המושג "ראה" הוא בעייתי משהו לטעמי. נסה להסתמך בהחלטתך על בדיקות אמינות ולא על מה שמשתמש כזה הוא אחר "רואה"...

פורסם

אני מאמין שהוא לא שיקר, והוא בודק כנראה עם FRAPS,

ומה עם זה?

ואולי זה?

רוצה עוד חוות דעת אין לי בעיה למצוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים