עבור לתוכן

|שאלה|לגבי OC לכרטיס מסך 8800GTS 320MB.

Featured Replies

פורסם

"

אגב, לגבי קירור צד שלישי, אל תעשה את הטעות שלי, הaccelero s1 rev 2 לא מתאים לכרטיס הזה(הוא ליבה G80 והקירור תומך בG92 בלבד).

"

^^^

לא מדוייק, הקירור מתאים גם ל8600GT 9600GT וגם לHD3000 ולHD4000 ועוד רבים אחרים...

אגב אתה ניסית לשים את ה S1 על 8800GTS 320\640 ?

פורסם

"

אגב, לגבי קירור צד שלישי, אל תעשה את הטעות שלי, הaccelero s1 rev 2 לא מתאים לכרטיס הזה(הוא ליבה G80 והקירור תומך בG92 בלבד).

"

^^^

לא מדוייק, הקירור מתאים גם ל8600GT 9600GT וגם לHD3000 ולHD4000 ועוד רבים אחרים...

אגב אתה ניסית לשים את ה S1 על 8800GTS 320\640 ?

אני גם נכנסתי לאתר היצרן(שאגב כתוב שם שהוא תומך רק בG92 ...) לפני שקניתי וחשבתי שיתאים והכול אז קניתי אותו וכשניסיתי להרכיב ראיתי שיש 8 היטסינקים ולי בכרטיס יש 10 RAMים, וחוץ מזה גם מבחינת הגודל הוא פשוט לא מתאים. אז הלכתי לחנות(IQPC, אגב, אחלה שירות קיבלתי שם) עם הקירור והכרטיס וגם הם אמרו בעצמם שלא מתאים ובסוף החלפתי לDUORB.

פששש הבנתי תודה רבה אח שלי!!

קבלו רק עדכון קטן לגבי הטמפרטורות שלי...אחרי ששיחקתי זמן ממושך ב-COD4 בדקתי בהיסטוריה של התוכנה EVGA והטמפרטורה בזמן מאמץ היא 83!!

זה לא גבוהה מידי...יש טעם בכלל לעשות OC?...או שכדי לפניכן לקנות קירור ואז לעשות OC?...

דרך אגב אחי...איך אני עושה OC ב-rivertune?....אפשר בבקשה אחי הסבר שלב אחר שלב?...

תודה רבה!

זה ממש גבוה ... אני חושב עדיף לך לא לעשות OC כרגע, נסה לפתוח את המארז לנקות אותו, את החלקים, נסה לסדר את הכבלים שלא יפריעו לזרימת אוויר במארז, זה יכול להוריד לך קצת את הטמפרטורה תלוי במצב שלך. כנס לכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0 יש לך(טיפה למטה אחרי הפירוט על הטמפ') כמה מדריכים לייעול המארז, תעבור עליהם, לי אישית זה מאוד עזר.

חוץ מזה, כמובן שאתה חייב קירור צד שלישי אם אתה רוצה OC טוב.

פורסם

אני גם נכנסתי לאתר היצרן(שאגב כתוב שם שהוא תומך רק בG92 ...) לפני שקניתי וחשבתי שיתאים והכול אז קניתי אותו וכשניסיתי להרכיב ראיתי שיש 8 היטסינקים ולי בכרטיס יש 10 RAMים, וחוץ מזה גם מבחינת הגודל הוא פשוט לא מתאים. אז הלכתי לחנות(IQPC, אגב, אחלה שירות קיבלתי שם) עם הקירור והכרטיס וגם הם אמרו בעצמם שלא מתאים ובסוף החלפתי לDUORB.

על האריזה רשומים כל מה שאמרתי לך ....

איך אתה חושב שהתקנתי את זה על ה 8600GT G84 שלי אה?!?!

מי שאמר לך שזה תומך רק ב G92 משקר בגדול....

אין קשר הכי מסכן בין סוג הליבה לבין הקירור הזה...

ובקשר לטמפ', זה באמת קצת גבוהה...

פורסם

על האריזה רשומים כל מה שאמרתי לך ....

איך אתה חושב שהתקנתי את זה על ה 8600GT G84 שלי אה?!?!

מי שאמר לך שזה תומך רק ב G92 משקר בגדול....

אין קשר הכי מסכן בין סוג הליבה לבין הקירור הזה...

באתר היצרן כתוב שזה תומך רק בG92 ...

ובלי קשר להצהרות ושטויות, ניסיתי להרכיב אותו וזה פשוט לא מתאים.

עריכה" הכוונה לכרטיסי 8800 עם ליבת G92, אין קשר ל8600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים