פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר היה לי בראש תמונה של בלוק נחושת מלא, סטייל הMAZE 1 או הסוויפטקים בכל מקרה, maze4 + משלוח עדיין יוצא יותר זול משלוח ישיר מ-DD לארץ עלה בזמנו כ-50$ עבור בלוק..... אולי היום הורידו את זה אבל לא נראה לי....
פורסם 2003 ביוני 822 שנים איזה לוח אם זה? http://www.emp.co.il/images/p4+nb+vid/E.M.P%20Liquid%20Cooling%20098.jpg זה ה-Gigabyte 8PENXP החדש של Gigabyte בגירסה 1.1
פורסם 2003 ביוני 822 שנים משלוח ישיר מ-DD לארץ עלה בזמנו כ-50$ עבור בלוק.....אולי היום הורידו את זה אבל לא נראה לי....בדקתי עכשיו במיוחד בשבילך, 30 וקצת משלוח, יוצא יקר יותר ב60 ש"ח :-\ אז קונים מחנות אחרת עם משלוח יותר נורמלי לארץ הקודש.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מכיוון שאין לי מושג קלוש בקירור מים, הרכבתי משהו ממוצע לחלוטין.זה יוצא 960 שקל, נראה לי מחיר סביר יחסית למערכת של TT, עכשיו השאלה, האם זאת מערכת טובה?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר הצינור סביר להניח לא יספיק..... אבל אפשר להתפשר ולקנות צינור PVC בהרבה פחות....לקירור המעבד זה יהיה מצויין וגם הרבה יותר שקט מקירור אוויר (שלא לדבר על עדיף מבחינת ביצועים).
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר שמת רק בלוק למעבד, בדרך-כלל רוצים גם בלוק לצ'יפסט...רוצים? אולי.....צריכים? לא ממש.... כל VSF כמו VOLCANO 2 ומעלה יעשה עבודה קרובה מאוד מבחנת קירור לקירור מים כשמדובר ב-NB.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים בוא נגיד, שאם אני הורג את הניידות של המחשב שלי, לפחות למזער את הנזק מערכת שמורכבת כמו שצריך נבדקת כשהמחשב הפוך. המחשב יהיה נייד לחלוטין - איך נעשה דאווינים אחרת ? ;D
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אין צורך בTYGON ... זה סתם יקר... הצינור הרגיל מספיק בהחלט שמע, אני לא אוכל ללכת לישון בלילה אם אני לא אדע מה כל כך מיוחד בTYGON הזה מבחינת פיצ'רים וחומרים, על המצפון שלך
פורסם 2003 ביוני 822 שנים שמע, אני לא אוכל ללכת לישון בלילה אם אני לא אדע מה כל כך מיוחד בTYGON הזה מבחינת פיצ'רים וחומרים, על המצפון שלך www.tygon.com זה צינור שמגיע מעולם הרפואה ומעבדות שונות. הוא עומד בתקנים המחמירים ביותר ובתנאים קיצוניים ביותר. וכן הוא גמיש פצצות !
פורסם 2003 ביוני 822 שנים 1. תציעו גם TECים בעתיד?2. עדיין לא אמרת כמה עולה הרכבה3. המחירים סבירים בהחלט! למערכת מים רצינית ברמה כזו זה מחיר טוב מאד4. תהיה גם אופציה לצנרת חצי צול?נ.ב. 478-MAZE4 Style, Lucite, None, 3/8 OD, Chrome Fittings, Micro BLACK, Evercool 120mm, -, 1048, Round Res & 10 ft CF60, AS 3 , 12oz Zerex Coolant, Standard, 10 Clamps/Y/T מערכת דומה של DD עם משלוח עולה 1079 שקלככה שה900 של המערכת של EMP סביר בהחלט (בהנחה שהביצועים יהיו של מערכת קירור מיםולא קירור אויר +
פורסם 2003 ביוני 822 שנים בתור אחד שלא מבין הרבה בזה . לכמה דורות של מחשבים אני יוכל להשתמש באותו קרור מיים ? יעני אם אני יקנה עוד שנתיים פנטיום 6 אז אני עדיין יוכל לחבר את הקרור מיים הקודם שלי בלי הוצאות נוספות או לפחות הוגנות ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.