עבור לתוכן

מזל טוב אליאור (THE BYTER).... האתר של EMP פעיל.

Featured Replies

פורסם

סופסוף קירור מים כחול לבן במחירים שווים לכל נפש ;D

www.emp.co.il

• תגובות 102
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתי נוכל כבר לראות ביקורות ?

פורסם
  • מחבר

כבר יש למיטב ידיעתי.... בקרוב תהיה זמינה. (אבל אני לא דובר רשמי של EMP אז אל תתפסו אותי במילה)

פורסם

כבר יש ביקרות היא תפורסם בקרוב

פורסם

זה אתר שלו?

החברה שלו/הוא עובד שם?

לא הבנתי.

פורסם

אני מקווה שתיהיה ביקורת הוגנת נגד כל הסוויפטקים וכל השמות הטובים למיניהם, בלי קשר שהמוצר ישראלי!

אבל עדיין! האתר והציוד שם ניראים פ33ה.

פורסם
  • מחבר

החברה שלו....

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שתיהיה ביקורת הוגנת נגד כל הסוויפטקים וכל השמות הטובים למיניהם, בלי קשר שהמוצר ישראלי!

אבל עדיין! האתר והציוד שם ניראים פ33ה.

מאיפה בדיוק תשיג ציוד להשוואה??

מספיק להשוות לקירור אוויר טוב כמו SLK800 בשביל לראות את היתרונות של קירור מים איכותי

פורסם

סתם לצורך הדיון, אם מערכת קירור מים לא עוברת SLK900U + SF2 בלפחות 10 מעלות +- אני לא מוצא סיבה לקנות אותה.

לגבי האתר, באמת מזל טוב !!!! :funn::funn::funn:, האתר נראה נחמד מאוד והמוצרים לא נראים מהרחוב (MAFISTO ;D),

הבלוקים נראים יפים השאלה היא איך הם מתפקדים, אני חושב שהם לא יאכזבו ואני מקווה מאוד לראות ביקורות טובות, בכל מקרה בהצחלה עם החברה והכל מקווה שתחזיקו מעמד ותצליחו טוב בשוק !

תראו לסוויפטק מאיפה הדג משתין !

פורסם
סתם לצורך הדיון, אם מערכת קירור מים לא עוברת SLK900U + SF2 בלפחות 10 מעלות +- אני לא מוצא סיבה לקנות אותה.

שקט? ::)

פורסם
  • מחבר

אין סיכוי שזה יקרה...

אם לא תקרר את המים לא תצליח להוריד את המעבד ביותר מ-10 מעלות לעומת קירור אוויר טוב. אל תשכח שקירור מים לא יתן אף פעם טמפרטורה נמוכה מטמפרטורת החדר... אז אם SLK900 ו-SF2 ב-MAX נותנים לך בסביבות ה-40+ מעלות למעבד מומהר ב-FULL LOAD

(כמובן בגבולות ההגיון) תגיע (לדעתי) לאיזור ה-30+ עם קירור מים טוב (בתנאי מזג האוויר של הקיץ בישראל)

פורסם

שאלה :

אם יש נזילה במערכת הקירור מים וזה הורס את המעבד, החברה שמייצרת את המערכת קירור מים נותת אחריות על מקרים כאלה?

פורסם

לא... ברגע שהיא מכרה לך את המערכת אתה אחראי....

פורסם

והם אפילו לא יחליפו לי את המערכת במקרה כזה?

פורסם

והם אפילו לא יחליפו לי את המערכת במקרה כזה?

אם יש פגם במערכת (רדיאטור, משאבה, צנרת, מיכל) אז אני משאר שהם יחליפו לך במסגרת האחריות..

לגבי החומרה שנפגעת הם לא אחראים ואתה ראשי לפנות ליצרן (למרות שאם הוא ישים לב שזה בגלל מים הוא בועט אותך משם כמו סקאד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים