עבור לתוכן

אזהרה- משחקים של WII, רגישות לחום.

Featured Replies

פורסם

דובי לא אמרתי שהדור הבא יצא בקרוב

אני רק מקווה שבדור הבא יהיה SSD מהיר אמין וגדול בנפח בכל קונסולה

בקשר לחזון שלך זיכיונות של נינטנדו\סוני\MS ימשיכו להיות על הפלטפורמות שלהם בלבד

והרעיון של משחקים כמו SPORE שאפשר לשחק גם על פלטפורמה ניידת ולחלוק מידע לקונסולה נייחת היה לפני שנים

רק שזה היה מאוד מוגבל אז וזה יהיה מוגבל גם היום

זה לא הולך להיות סטנדרט לא משנה כמה תחלום על זה

פורסם

הSSD גם ככה לפי מה שהבנתי מחזיק 10-20 שנה מידע עדיין זה די מספיק. יש לו יתרונות ברורים על דיסקים קשיחים שהם כוללים :

1 . מהירות גישה פי 1000 יותר מהירה.

2. מהירות תעבורה שהיא scalable אם יש לך microcontroler שיודע לעשות 0 raid על כמה ג'וקים ולעשות את כל הECC והבלגאן במקביל אתה יכול להגיע לקצבים גבוהים מאוד עם מעגל מודפס זול בניגוד לדיסקים קשיחים שאתה לרוב צריך כמה והם תלויים במכניקה מסובכת יחסית.

3.לוקחים פחות חשמל- אפשר גם לכבות אותם לגמרי והם לא יצרכו כלום. הם לא סובלים משחיקה של spinup כמו דיסקים קשיחים.

בקשר לקונסולות בגדול הן כולן רצות על מעבד POWER PC של IBM אז באופן תאורתי אפשר להריץ משחקים של הwii על ה360 ולהיפך רק שתצתרך להתאים את ה graphics library וdevice drivers אחרים לחומרה שלך ולעשות scale down לmemory use וכו במקרה שאתה הולך אחורה. יש אולי עוד כמה התאמות שתצתרך לעשות לפקודות ספורות שקיימות במעבד אחד ולא באחר (illegal instruction exception handler ) וזהו.

פורסם

תראה קודם כל אחד היתרונות הגדולים מבחינתי לעבור לאכסון במקום מדיה של DVD\בלו רי

זה הרעש המעצבן מהכונן

הWII לא נחשבת רועשת בתחום אבל גם לה יש רעש מעצבן

גם זמני טעינה זה יפתור למרות שרוב המשחקים שלי נטענים מהר מאוד

יש פה ושם משחק מעצבן בטעינה

פורסם

הסיבה להפטר מהמדיה הצרובה על דיסקים ברורה היא די ברורה.

מי שלא חושב ככה שיראה לי מישהו שמסתובב היום עם דיסקמן ולא עם נגן MP3 שמכיל כמה ג'יגות טובות.

כל הדיסקים הטובים שלי נדפקו בגלל הרדיו של המכונית, רובם הפכו שרוטים ולא שמישים, אז זרקתי כסף על כלום.

פותח הדיון קנה משחק, נהרס לו הדיסק, ואז הוא יכול ללכת לחפש את החברים שלו...

הבעיה היא שחברות המשחקים והמוזיקה רגילות ללכת עם הצרכנים ראש בראש, ומתעלמות מהעובדה שהעתיד הוא שירותי הורדות ושמירה של הנתונים בדיסקים קשיחים גדולים.

בשוק המוזיקה סופסוף הבינו שאנשים רוצים להוריד חלק מהשירים ולא דיסק שלם עם שיר אחד ששווה משהו ופתחו שירותי הורדות בתשלום, אבל זה עדיין לא זה לדעתי.

בשוק המשחקים שירות כמו steam זכה להצלחה והראה שיש שוק ריווחי גם למשחקי מחשב, אבל בתכל'ס רוב המשחקים מגיעים על דיסקים ועם הגנות שרק דופקות את אלה שקנו משחקים בכסף.

חוץ מזה שהדיסקים מתקלקלים יש גם מקרים שהגנות בודקות כמה פעמים התקנת את המשחק ולא נותנות להתקין אותו יותר מ-3 פעמים.

בתכל'ס הסיבה שהכי כיף בלי דיסקים היא העצלנות הטבעית שלי. למי יש כוח להכניס דיסק, להוציא דיסק וכן הלאה - זה מזכיר לי את האייטיז..

בסוף יוצא שאם אני קונה משחק ורוצה לשמור אותו במחשב ולשחק בלי להכניס ולהוציא דיסקים אני צריך צריך להשתמש בדרכים לא חוקיות :kopfpatsch:

פורסם

בכל אופן מה לעשות, יש אזהרות לכל דבר...

גם לי יצא לחוות משהו דומה ויש לי WII כבר שנתיים טובות, כבר ראיתי הכל איתו...

פורסם

הWII עוד לא הגיע לשנתיים בשוק

ומה כבר יצא לך לראות ?

לי יש רעש מעצבן מהכונן

ואם מכניסים דיסקים לא בצורה עדינה יש דיסק ראד ארור

אבל חוץ מזה הכל פועל מצוין

פורסם
  • מחבר

הWII עוד לא הגיע לשנתיים בשוק

ומה כבר יצא לך לראות ?

לי יש רעש מעצבן מהכונן

ואם מכניסים דיסקים לא בצורה עדינה יש דיסק ראד ארור

אבל חוץ מזה הכל פועל מצוין

רעשים מהכונן?

לא יודע מה איתך, אני דואג לדברים שלי- קניתי לווי שלי פילטר אבק לכניסת האוויר למטה, ומאוורר שמתלבש מאחורה להעיף אוויר חם מפנים הקונסולה. אני מחבר אותו רק שאני משחק, כי תכל'ס שאר הזמן הקונסולה לא מתחממת אפילו.

תפתח אותה מתישהו לנקות אבק, או שתיקח לחנות שינקו לך, חבל לתת לקונסולה לסבול.

פורסם

ניקו אותה לא מזמן

תראה זה הכונן אין מה לעשות

שיש ווליום לא שומעים אותו

אבל אם משחק טוען בלי ווליום אתה שומע את הרעש וזה מעצבן

פורסם

ה ווי שלי לא קורא דיסקים במהירות של ווי שלמשל יצא לי לשחק בחנות קונסולות...

מה יכול להיות הסיבה?

יש לי WIIKEY והגדרתי את מהירות הקריאה למקסימום

אני חייב לציין שמדובר גם בדיסקים מקוריים

פורסם
  • מחבר

אם יש לך Wiikey, הלוח שלך זה D2B. מה שיש בחנויות זה D2C (או D2C2)

מגיעים עם כונן חדש, לרוב של TSST (טושיבה/סאמסונג בשיתוף) שנותן קצבי קריאה גבוהים יותר.

יש לי D2C, אין לי רבע תלונה על קצב הקריאה... הכל טס.

למרות זאת, אין לי שמץ איזה כוננים מגיעים בקונסולות הישנות יותר.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים