עבור לתוכן

RADEON 4850 - SAPPHIRE TOXIC OR PALIT SONIC?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב.

אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)

פורסם

SONIC...

למה?

לכרטיסים של PALIT תמיד אפשר להוציא יותר מיץ ב OC

האם בגרסא של פאליט יהיה חיבור של 8פין ? אכן

פורסם

ללא ספק ה SONIC בגלל שיש לו קירור שמוציא את האוויר החם מחוץ למארז והוא מגיע עם OC , כמו כן יש לך עוד אופציה בדמות כרטיס ה ICEQ 4 של HIS ...

פורסם
  • מחבר

אוקי אז מבחינת OC פליט לוקח.

מה לגבי איכות הקירור? אצל מי יותר אפקטיבי וגם שקט? או שאין הבדל משמעותי? (מאוד חשוב לי שיהיה שקט, כי הכ.מסך הנוכחי שלי הורג אותי עם הרעש)

פורסם

את ה TOXIC אני לא מכיר לגבי שני האחרים ה HIS יותר שקט ללא ספק , אבל מגיע בלי OC ובמחיר יותר יקר של 992 ש"ח לעומת 925 של ה PALIT ...

פורסם
  • מחבר

אוקי.. אני אנסה למצוא איזו ביקורת או משהו שמשווה בין הדגמים. אשמח אם מישהו יתרום עוד מידע :)

פורסם

הקירור של PALIT בערך כמו הקירור הרגיל אולי טיפה יותר. לדעתי הוא יותר טוב מהקירור של ZALMAN. מבחינת קירור הכי טוב ה HIS ICEQ.

פורסם
  • מחבר

אוקיייי לפי הביקורת הבאה הקירור של ZALMAN פשוט נוראי מבחינת רעש... יותר גרוע מהסטוק אפילו. למרות ששומר על טמפ' טובה... אבל הקטע הוא שאם להגביר את המהירות של הסטוק הוא גם יקרר טוב ויהיה רועש באותה מידה... קיצר נראה לי אני יורד מהTOXIC סופית.

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850_Toxic/25.html

אני אנסה למצוא נתונים על הרעש שמייצרים הSONIC וICEQ בעומס..

הקירור של PALIT בערך כמו הקירור הרגיל אולי טיפה יותר. לדעתי הוא יותר טוב מהקירור של ZALMAN. מבחינת קירור הכי טוב ה HIS ICEQ.

לא יודע, לא יודע.. זה קירור שגורם לכרטיס כבר לקחת שני סלוטים במארז בהשוואה לקירור הסטוק שלוקח רק אחד, וחבר שלי בדיוק קנה כזה, ואני יודע שהוא די מרעיש.. וגם די חם יחסית אפילו לכ.מסך שלי. אז אני עוד רוצה לבדוק את זה לעומק, כי ממבט ראשון הקירור של SONIC נראה ממש מוצלח.[br]פורסם בתאריך: 30.08.2008 בשעה 20:32:56

טוב הביקורת היחידה שמצאתי על הSONIC: (אני לא יודע עד כמה היא אמינה.. אתם תגידו לי)

http://www.tweaktown.com/reviews/1569/16/palit_radeon_hd_4850_sonic_graphics_card/index.html

לפי הביקורת הזאת ניתן לראות שרעש שהכרטיס מייצר הוא זהה לרעש שמייצר כרטיס סטוק (אבל זה כבר הרבה יותר טוב מהTOXIC)

כמו כן אפשר לראות שבשיא המאמץ הבדלי הטמפ' עצומים אפילו לעומת TOXIC מהביקורת הקודמת

http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4850_Toxic/27.html

מה שיוצר אצלי קונפליקט בנוגע לטמפ' הוא שבביקורת של TWEAKTOWN רשום שבשיא המאמץ הטמפ' של כרטיס הסטוק של GIGABYTE היא יותר נמוכה מהטמפ' בשיא המאמץ של הTOXIC כפי שהיא מצוינת בביקורת של TECHPOWERUP שזה קצת לא מסתדר לי...

כמו כן בביקורת של הSONIC הם לא ביצעו OC וזה קצת מאכזב..

מה אתם חושבים מכל אוסף המידע הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים