פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים לא יודע, לא אהבתי את האלבום.השירים מתאימים ללהקות צעירות יותר, כלומר הקול של ג'יימס מצוין לדעתי, אבל לא מתאים לשירים האלו.איכזבו בגדול בUnforgiven III.בקיצור, יותר טוב מSt Anger, אבל עדיין לא מספיק טוב להיות אלבום של "מטאליקה"
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים עדיין לא יצא האלבום מה אתם כבר מספידים אותו ואני לא מבין מה כולם קוטלים את האלבומים האחרונים של הלהקה הם הוציאו שמה הרבה חידושים שהם יותר טובים מהמקור nothing else matterenter sandmanmaster of puppetswherever i may roamthe call of the ktuluכל אלה יותר טובים בגרסת ה S&M, מאשר בגרסאות המקורפלוס יש את no leaf clover שהוא שיר טוב מאוד והשאלה הכי גדולהמתי הם מגיעים לארץ? הם היו פה פעם?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים האלבום לא יצא? לעשות עיבוד לשיר מקורי בסגנון קלאסי זה לא אומר שום דבר, ולדעתי השירים האלו בכלל לא יותר טובים מהמקור.הם היו בארץ ב92, והם כנראה יחזרו בקרוב
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים the unforgiven 3 אכזב בטירוף... במיוחד בהתחשב בכך שהשניים הקודמים הם מהשירים הטובים של מטאליקה לדעתי השיר הראשון באלבום הוא נחמד ביותר, אבל אחר כך זה בעיקר ירידה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שהם כתבו שיר בשם הזהמה היה הפזמון ? its the unforgiven three ?זה כל כך פתטי...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין שהם כתבו שיר בשם הזהמה היה הפזמון ? its the unforgiven three ?זה כל כך פתטי...לא...הפזמון זהHow can I be lostIf I've got nowhere to go?Search for seas of goldHow come it's got so cold?How can I be lostIn remembrance I reliveAnd how can I blame youWhen it's me I can't forgive?שיר נחמד סה"כ, אבל ירידה.אם הוא היה שר את זה בקול המשופשף הישן שלו, זה היה יותר טוב
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אני הזמנתי חודש שעבר בהזמנה מוקדמת..אמור לקבל אותו שבוע הבא..לצערי לא התאפקתי והורדתי אותו מהאינטרנט ושמעתי את כולו יותר מ20 פעם וזה האלבום הכי טוב שלהם ב15 שנה..(יותר טוב מהאלבום השחור לפי דעתי)
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים בתור אחד שהאלבום החביב עליו שלהם היה Reload, אני דווקא חושב שהאלבום הזה לא רע בכלל. נכון ש-III לא מתקרב בכלל לאיכות של השניים הראשונים, אבל בניגוד ל-Load, באלבום הזה הם הביאו משהו חדש. דייב מאסטיין אומר שעם החלפת הגיטרה (ESP Axxion -> Dean VMNT) הוא השתפר מאוד בנגינה שלו - אולי זה גם מה שג'יימס וקירק צריכים. רוברט טרוחיו מבצע מעולה, עליו אין לי בכלל ביקורת.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר האמת היא שדי אהבתי את Unforgiven 3, אז נכון שהוא לא דומה לקודמיו, אבל בכל זאת שיר טוב לדעתי.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אבל התופים לא מפריעים לכם באוזנייים?אני לא מבין מה עובר על המתופף, מאז st. anger, התופים פשוט מסריחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.