פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור.בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגןיש למישהוא מושג? תודה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מוניטור זה מסך באנגליתלמה אתה מתכוון שאתה אומר שהמעלות של הכרטיס מסך גבוהות?כמה זה בדיוק "גבוהות"בדרך כלל כרטיסי מסך מתחממים יותר ממעבדים
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר הכוונה שהוא חם ביחס למה שהוא מראה בדרך כלל.אבל עזוב יכול להיות שזה לא קשור,סתם ציינתי את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים באיזה כרטיס מדובר?יש עליו מאוורר?תבדוק שהוא מסתובב ושהוא לא מפוצץ אבקציפצופים כאלו יכולים להיגרם רק בעיות של זיכרון או כרטיס מסךלפי החום שאתה מתאר לדעתי הכרטיס רותח ומסרב לפעול נקה אבק וחזק אותו לסלוט שלו
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר באיזה כרטיס מדובר?יש עליו מאוורר?תבדוק שהוא מסתובב ושהוא לא מפוצץ אבקציפצופים כאלו יכולים להיגרם רק בעיות של זיכרון או כרטיס מסךלפי החום שאתה מתאר לדעתי הכרטיס רותח ומסרב לפעול נקה אבק וחזק אותו לסלוט שלומדובר ב 7600GT עם קרור פאסיבי,ושוב הוא לא רותח בכלל פשוט בהשווה לפעמיים קודמות הוא עלה בכמה מעולות.זה קורה לפעמיים,אז מה שאני עושה זה מחזק אותו לסלוט
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים יש מאוורר שמכניס אויר בקרבת הכרטיס?אם לא תשקול להכניס אחד כזהבכלליות שלוף את הכרטיס החוצה ותנקה ממנו אבק ומהסלוט אבקוכשתכניס אותו תחזק את הבורג שמחזיק את הכרטיס למארז ולסלוטאני לא מבין איך זה משתחרר לך שאתה מחזק אותו כל פעם מחדש
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לא...תסתכל בחלק המתכתי של הכרטיס [איפה שהחיבורים יוצאים לחלק האחורי של המחשב] בקצה שלו תראה חור,לשם נכנס בורג שמתחבר למארז ומחזק את הכרטיס למארזתמצא בורג ותחבר
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני לא מבין למה אתם דואגים לאבק? הוא אמר שיש לו קירור פסיבי על הכרטיס אבק רק מפריע למאוררים כי הוא סותם אותם בקירור פסיבי זה לא בעיה כי........... אמ.......... אולי אין מאוורר?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים כן אבל האבק יכול לבודד ולהפריע לפליטת החום\קליטת הקור... :s05: :s05:אך פעם לא שמעתי שאבק מפריע לקירור פסיבייכול להיות שכן יכול להיות שלא תאמת לא יודע אף פעם לא היה לי קירור פסיביפשוט זה הגיוני שאבק לא משפיע בגלל שבקירור פסיבי אין שום חלק נע
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אין קשר לחלקים נעיםתחשוב על זה כשכבותהגוף קירור הוא השכבה המרכזית שלךועליו מצטברת שכבה של אבקאותה שכבה של אבק מבודדת את הגוף קירור מהאויר הקר ומפריעה לו לקלוט את האויר הקראו לפלוט את האויר החם
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים חחחח אתה מדבר כבר על שכבות.... אתה יודע כמה זמן אתה צריך להשאיר את המחשב שלך בלי לנקות כדי שזה יגיע לכדי שכבות?? לפחות שנה אם לא יותר אני יש לי 10 מאווררים במארז (תאר לך את התחלופה של האוויר) וכבר קרוב לשנה שלא ניקיתי ואין שום "שכבות"
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מוזר,לי יש 4 לא כולל ספק ואני מנקה פעם בחודש הרבה אבקאבל...כל אחד והבית שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.