עבור לתוכן

מחפש מסך רזולוציה טבעית 1920X1200 בין 22 ל24 - משחקים וסרטים - 2200 שקל גג.

Featured Replies

פורסם

אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה - קראתי באחת התגובות שכל המסכים האלה הם Wide אז אני מניח שאין צורך לציין זאת.

בנוסף, אני מעדיף טלויזיה עם חיבור DVI ולא HDMI.

פורסם
  • מחבר

האמת שה200 שקל חורגים לי מהתקציב אם אם תסביר לי מהם השימושם של הפאנל האיכותי אני אשקול לבקש עזרה פיננסית מההורים.

השימושים הם לסרטים של 1080p ומשחקים על 1920X1200, יש כבר LCD אבל לצערי היא HD Ready......

פורסם

לסרטים יהיה יתרון לפנאל האיכותי.

למשחקים כמעט ואל יהיה הבדל.

בוא תגדיר כמה (באחוזים) אתה הולך להשתמש במסך לכל אחד מהנ"ל?

50% משחקים ו-50% סרטים?

פורסם
  • מחבר

לסרטים יהיה יתרון לפנאל האיכותי.

למשחקים כמעט ואל יהיה הבדל.

בוא תגדיר כמה (באחוזים) אתה הולך להשתמש במסך לכל אחד מהנ"ל?

50% משחקים ו-50% סרטים?

בוא נגיד שזה יהיה 70-30 למשחקים כי עדיין יש מסך 32 ואני מעדיף לראות עליו סרטים של עד 720.... אז 20 אחוז בהנחה שיהיה לי מה לראות ב1080 ואם לא יהיה זה ירד אפילו ל85-15 למשחקים....

הסבר הסבר פשוט בבקשה על ההבדלים בפאנל ?

פורסם

קטונתי מלהסביר הסבר מדויק בעניין. אני בטוח שהכל נמצא בסטיקי פה בפורום.

בכל אופן,לשימושים הללו היתי לוקח את ה-24" שהצעתי לך

פורסם

ניסית להשתמש בטלוויזיה גם למשחקים? כל הרכישה הזו נראית לי קצת מיותרת, הרי אתה לא תהנה יותר מ-1080p על "24 מאשר מ-720p על "32.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שמבחינת סרטים נראה לי שאתה צודק לחלוטין. הבעיה מתחילה במשחקים....

נמאס לי לשחק על 720, והרזולוציה הטבעית של 768 נראית קצת יותר טוב למשחקים (בגריד זה ממש מורגש) אז חשבתי להשתדרג הלאה ולשחק על 1080 וגם על 1280, הסבירו לי שההבדל מבחינת סביבת עבודה ומשחקים הרבה יותר מהנה לשבת על 24" עם 1280 מאשר ל32" ב720 (בעיקר בגלל המרחק היחסי - המסך יהיה 40 ס"מ ממני - הטלויזיה בין מטר ולמטר וחצי תלוי איפה אני יושב.)

אשמח לעוד חו"ד האם הרכישה באמת כדאית....

ושאלה נוספת לסיום - במידה ושני המסכים מחוברים - אפשר להגדיר ששניהם יציגו ברזולוציות המקסימליות שלהם במקביל ? כלומר על הטלויזיה לראות דסקטופ ב720 ובמסך אותו דבר ב1280 ? או שאני יהיה חייב בשניהם 720 ?

פורסם

אני חושב שאפשרי להגדיר רזו' מקסימליות בשניהם. אני לא בטוח במאת האחוזים פשוט מאחר ולא ניסיתי זאת מעולם

פורסם

התמונה ב-LCD תמיד תיראה יותר טוב ברזולוציה הטבעית. אתה עלול להתאכזב מאיכות התמונה של מסכי "22/24 במחיר הזה (תלוי כמובן גם באיכות התמונה של הטלווויזיה), ולדעתי אולי שווה לשקול מסך "20 עם רזולוציה של 1600x1200.

פורסם
  • מחבר

התמונה ב-LCD תמיד תיראה יותר טוב ברזולוציה הטבעית. אתה עלול להתאכזב מאיכות התמונה של מסכי "22/24 במחיר הזה (תלוי כמובן גם באיכות התמונה של הטלווויזיה), ולדעתי אולי שווה לשקול מסך "20 עם רזולוציה של 1600x1200.

האמת שאני מעדיף מסך רחב ולכן חשבתי ללכת לתחום ה22/24, ובשורה התחתונה, ההבדל בין 1600X1200 ל1920X1200 מורגש או שהוא שולי ?

פורסם

ההבדל ברזולוציה לא עושה את ההבדל לבד מן הסתם. היתרון של מסך "24 על מסך "20 הוא בין היתר רזולוציה יותר גבוהה אבל גם פיקסלים גדולים יותר.

מסכי "22 לא ייתנו לך מעל ל-1680x1050, שזה פחות מ-1600x1200 (אבל להם יש גודל פיקסל גדול אף מזה של מסכי "24).

פורסם
  • מחבר

ההבדל ברזולוציה לא עושה את ההבדל לבד מן הסתם. היתרון של מסך "24 על מסך "20 הוא בין היתר רזולוציה יותר גבוהה אבל גם פיקסלים גדולים יותר.

מסכי "22 לא ייתנו לך מעל ל-1680x1050, שזה פחות מ-1600x1200 (אבל להם יש גודל פיקסל גדול אף מזה של מסכי "24).

תודה רבה, אני לא רוצה להישמע אידיוט, אבל....

גודל הפיקסלים לא משתנה בהתאם לרזולוציה שנבחרת ? כלומר אם אני אגדיר 1920X1200 הם לא יהיו קטנים בצורה משמעותית מ1366X768 הנוכחי שלי ?

פורסם

גודל הפיקסלים תלוי בגודל המסך וברזולוציה הטבעית שלו. אם אתה בוחר ברזולוציה אחרת זה פשוט יראה פחות טוב.

יש טבלת השוואה עם כל המספרים הרלוונטיים בקישור הבא:

http://www.prismo.ch/comparisons/desktop.php

כמובן שבטלוויזיות גודל הפיקסלים הוא אסטרונומי ביחס למחשב.

פורסם
  • מחבר

גודל הפיקסלים תלוי בגודל המסך וברזולוציה הטבעית שלו. אם אתה בוחר ברזולוציה אחרת זה פשוט יראה פחות טוב.

יש טבלת השוואה עם כל המספרים הרלוונטיים בקישור הבא:

http://www.prismo.ch/comparisons/desktop.php

כמובן שבטלוויזיות גודל הפיקסלים הוא אסטרונומי ביחס למחשב.

תודה רבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים