פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא.עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים זה נשמע כמו בעיה של חוםשהמעבד חם מאוד הוא עושה THROTTLE DOWNשזה הורדת המכפלה כדי להנמיך את התדר שלו וכך ולפלוט פחות חוםתוודא ששמת את המשחה שתרמית כמו שצריךתבדוק שכל המאווררים שלך נקיים מאבק ומזרימים כמות טובה של אויר קרתוודא שהמאוורר שמוציא אויר חם מתפקד כראוי
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מה הקריאות טמפ' שלך?נקה את המחשב מרוגלות וספייכמה תהליכים עובדים לך תבדוק דרך מנהל המשימותובכלליות באיזה מחשב מדובר?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים באיזה אנטי וירוס אתה משתמש?תבדוק אם יש לך מופעלת האפשרות הזאת שהוא סורק לך את המחשב כל הזמן
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר זה נשמע כמו בעיה של חוםשהמעבד חם מאוד הוא עושה THROTTLE DOWNשזה הורדת המכפלה כדי להנמיך את התדר שלו וכך ולפלוט פחות חוםתוודא ששמת את המשחה שתרמית כמו שצריךתבדוק שכל המאווררים שלך נקיים מאבק ומזרימים כמות טובה של אויר קרתוודא שהמאוורר שמוציא אויר חם מתפקד כראויאיך אני בודק אם הם מזרימים כמות טובה של אוויר קר?כדי לשמן אותם?מה הקריאות טמפ' שלך?נקה את המחשב מרוגלות וספייכמה תהליכים עובדים לך תבדוק דרך מנהל המשימותובכלליות באיזה מחשב מדובר?פועלים לי 53 תהליכים כרגע, יש לי פנטיום 4 3.00ghz intel520mb של ramכרטיס מסך של giforce fx 6600באיזה אנטי וירוס אתה משתמש?תבדוק אם יש לך מופעלת האפשרות הזאת שהוא סורק לך את המחשב כל הזמן mcafee הוא האנטי וירוס הראשי השתמשתי גם בwindows care ובTuneUp Utilities 2007כדי לנקות וירוסים וטמפרי פיילס וכל זה ועשיתי איחוי לשני הכוננים וכרגע לא נראה לי שפועלת האפשרות של סריקה אוטמטית,הוא פועל אבל אם לזה התכוונתה.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים איך אני בודק אם הם מזרימים כמות טובה של אווירקר?כדי לשמן אותם? אתה פותח את המחשב ומרגיש עם היד אם המאווררים מזרימים אווירשים לב שאתה צריך לדאוג שלפחות מאוורר אחד יוציא אוויר חם החוצהתראה לדוגמא אצלי...יש לי 4 מאווררים בקידמת המארז למטה שמכניסיפ אוויר קראחד בצד של המארז שגם מכניס אווירו2 בצד האחורי של המארז שמוציאים אוויר חםפועלים לי 53 תהליכים כרגע, יש לי פנטיום 4 3.00ghz intel520mb של ramכרטיס מסך של giforce fx 6600תנסה לסגור כל מיני תהליכים לא רצויים53 זה מלא במיוחד שיש לך רק 512 RAMאני עם 35 ויש לי MSN SKYPE ווינאמפ ואינטרנט אקספלוררmcafee הוא האנטי וירוס הראשי השתמשתי גם בwindows care ובTuneUp Utilities 2007כדי לנקות וירוסים וטמפרי פיילס וכל זהועשיתי איחוי לשני הכוננים וכרגע לא נראה לי שפועלת האפשרות של סריקה אוטמטית,הוא פועל אבל אם לזה התכוונתה.אתה משתמש בכולם ביחד??לא צריך....אחד מספיקתשאיר אחד שהוא רק אנטי וירוסתשתמש בפיירוול של הווינדוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.