עבור לתוכן

Fallout 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

טוב אני מבין שזה בגלל שאתה צריך רק בשביל הסוף שבוע ואין לך כוח לסינגל

תנסה half-life 2 deathmatch זה חינמי אם יש לך כרטיס של ATI או NVIDIA

• תגובות 1.2k
  • צפיות 148.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב אני מבין שזה בגלל שאתה צריך רק בשביל הסוף שבוע ואין לך כוח לסינגל

תנסה half-life 2 deathmatch זה חינמי אם יש לך כרטיס של ATI או NVIDIA

תסביר קצת יותר פליז

מה זתומרת אם יש כרטיס של ATI או נווידיה

הרי למי שיש כרטיס אחר זה בגלל שהוא משחק הכי הרבה בפקמן או בדייב

פורסם

תסביר קצת יותר פליז

מה זתומרת אם יש כרטיס של ATI או נווידיה

הרי למי שיש כרטיס אחר זה בגלל שהוא משחק הכי הרבה בפקמן או בדייב

קיצר תוריד מכאן:

http://www.steampowered.com/nvidia/

זה חבילת משחקים שכוללת גם את HL2 DEATHMATCH בין היתר.

פורסם

התחלתי לשחק עכשיו בפעם הראשונה

מה הצורה המועדפת? להתקין DLC כבר עכשיו או לשחק vanilla קודם? אותה שאלה לגבי מודים (אני שואל בעיקר לגבי overhaul-ים שונים, אני יודע שבאובליביון זה ממש שיפר את המשחק אבל ההמלצה הייתה לגמור קודם את המשחק בלי מודים ואז אולי להתקין)

פורסם

מה הצורה המועדפת? להתקין DLC כבר עכשיו או לשחק vanilla קודם? אותה שאלה לגבי מודים (אני שואל בעיקר לגבי overhaul-ים שונים, אני יודע שבאובליביון זה ממש שיפר את המשחק אבל ההמלצה הייתה לגמור קודם את המשחק בלי מודים ואז אולי להתקין)

לגבי מודים - אין לי עם זה נסיון במודים של FO3, אבל תבדוק טוב שלא מדובר במודים שיכולים לדפוק את המשחק (נגיד להרוס לך בטעות קווסטים עיקריים או משהו כזה). לא שמעתי על מוד מדהים ל FO3 שחובה לשחק אותו, אז אני ממליץ לפחות לפעם ראשונה לשחק את המשחק כמו שהוא.

לגבי DLC - הם ממש לא חובה. אבל קח בחשבון שלפי המשחק המקורי אחרי שסיימת את העלילה העיקרית אתה לא יכול להמשיך לשחק יותר. אז יש לגבי DLC שהם ברובם SIDE QUESTS תצטרך לשחק לפני שאתה מסיים, אחרת תצטרך להתחיל משחק חדש בשבילם. מה שכן, יש DLC בשם BROKEN STEEL שאם אתה מתקין אותה זה מאפשר לך לשחק גם אחרי סיום העלילה הראשית (וגם מעלה את הגבלת הרמה מ20 ל 30), אז זה יכול לפטור לך את הבעיה.

פורסם

רגע...

זה לא כמו אובליביון? אם מסיימים את העלילה זהו נגמר?

פורסם

רגע...

זה לא כמו אובליביון? אם מסיימים את העלילה זהו נגמר?

נכון זה לא כמו אובליביון. היו הרבה תלונות על זה כי באמת זאת הייתה החלטה מוזרה של בת'סדה, לכן כאמור הם סדרו את זה ב DLC שציינתי.

רק שלדעתי זה קצת חוצפה לגבות כסף בשביל זה, במקום לתת את זה כעדכון חינם למשחק (כנ"ל לגבי הגבלת הרמה ל20, מפני שהרבה אנשים הגיעו לזה הרבה לפני סוף המשחק).

פורסם

...

אני מקווה מאוד שהם לא הולכים לדפוק את the elder scrolls 5

תגיד, מה הקטע עם האיש הבלונדיני הזה באווטאר שלך שמופיע בנשקים וכל זה

פורסם

...

http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_Boy

פורסם

לגבי מודים תחפש ב NEXSUS או תציץ פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358047.msg3581930#msg3581930

אישית הייתי ממליץ על ה:

User Interface mods בשביל ממשק יותר נוח ויותר מידע.

ואם יש לך כרטיס מסך טוב אז גם ב Texture Mods לשפר את התצוגה.

מעבר לזה זה כבר לפי שיקול דעתך, אבל לדעתי כדי להתקין את FO3 כי אישית אני מכיר הרבה שיחקו בו שוב מההתחלה ברצינות

אז אם אתה הולך לחרוש אותו אז לפחות קבל את מלוא האפקט, הבעיה שאני לא יכול להגיד לך איזה MODים בדיוק עובדים כמו שצריך

אז אם יש לך את ה DLCים אז תתקין אותם ישר כדי שתוכל לזרום במשחק (זה מבטל הגבלת רמה ונותן להמשיך במשחק) ותשחק...

פורסם

...

חחחחחחח לא הבנתי על מה אתה מדבר

זה הסמל של חברת VAULT-TECH במשחק

אם שיחקת במשחק אתה מבין מה עשתה החברה הזאת

פורסם

חחחחחחח לא הבנתי על מה אתה מדבר

זה הסמל של חברת VAULT-TECH במשחק

אם שיחקת במשחק אתה מבין מה עשתה החברה הזאת

אני חושב שמה שהוא אמר לגבי לדפוק את המשחק - הכוונה למה שנאמר קודם על זה שאחרי סיום העלילה הראשית אי אפשר להמשיך לשחק... ::)

פורסם

אני מדבר על elder scrolls הבא שהם מפתחים

שיעשו את החישובים שלהם אבל שלא יעשו דברים מטומטמים כמו סיום משחק אחרי סיום קווסט ראשי והגבלת רמה

ומין הסתם עדיף שיכניסו מערכת קרב כמו של דארק מסייח כל השחקנים אומרים את זה בגלל זה רובם משתמשים במוד deadly reflex שרחוק מלהיות מה שבתסדה יכולים לעשות

אלדר סקרולס הבא צריך להיות סוס!

מצטער שהפכתי את זה לשנייה לדיון של אובליביון רק רציתי להרחיב את ההסבר

פורסם

elder scrolls הבא גם יהיה שם BETH?

יש תאריך? שם?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הי.

לאחר די הרבה זמן ששיחקתי בFALLOUT 3, נכנסתי לאיזה מבנה(סופרמרקט) באיזור של Evergreen Mills בשם GOLD משהו.הייתה שם איזו מלכודת שברגע שניסיתי לפרק אותה, המשחק קרס.

הייתי צריך לאתחל את המחשב בשביל להצליח להעלות את המשחק שוב.

לאחר שהמשחק עלה, אני טוען את המשחק מהנקודה האחרונה, אני בא שוב לפרק את המלכודת ופתאום המשחק אומר לי שאין לי את הרמה המתאימה לפירוק.

מה שמוזר, כי הייתי כבר ברמה 15 עם רמת מדע של 100.אני נכנס לPIPBOY שלי ופתאום אני מגלה שהדמות התאפסה לחלוטין.כל הציוד שהיה לי נעלם.כל הכישורים שהיו נעלמו והכי גרוע, כל המשימות שהיו לי, נעלמו.כך שבעצם אני צריך להתחיל את המשחק מחדש(והשקעתי הרבה זמן...).

ניסיתי להתחיל מחדש ולהשתמש בצ'יטים בכדי להעניק לדמות שלי את אותה כמות נסיון ויכולות שהיו לה מלכתחילה.הבעיה היא שהצ'יט של סיום משימה נוכחית בשביל להגיע למשימה האחרונה שהייתי בה במהירות, לא עובד.וניסיתי מכמה אתרים(כל שאר הצ'יטים כן עבדו).

אז אחרי כל ההקדמה הזו, האם למישהו יש משחק שמור במשימה "Tranquility Lane" שבה אני אמור למצוא את אבא שלי בVAULT 112.זו המשימה אחרי RIVET CITY.

אשמח אם תוכלו להעלות את המשחק השמור לשרת חיצוני או שתצרו איתי קשר בה"פ בכדי שאתן לכם את המייל שלי.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים