פורסם 2009 בינואר 1016 שנים מישהו יכול לעזור לי? אני כבר לא יודע מה לעשות.ברגע שאני בוחר בן או בת המשחק נעצר בקטע שהאבא עומד מעליי וזהו עכשיו הקטע שאפשר לבכות ושומעים גם מכשירים אז מה לעשות???
פורסם 2009 בינואר 1016 שנים למישהו כאן הייתה את אותה הבעייה.ניראה לי שהוא התקין מחדש את המשחק וזה תוקן.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים לא הכי טובה חחח, אבל הצלחתי איכשהו התלהבתי ממש, ועכשיו בדיוק שאני יוצא מהכספת המשחק נתקע ולא מגיב אוףףףףףף
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים הצלחת? עידכנת הכל? חפש אולי גם פה http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=890373, אולי תראה משהו שעונה על הבעיה שלך...
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מי שיכול לעזור אוליאנ י תקוע בשלב שאתה נכנס לסימולציה הממוחשבת והילדה נותנת לך משימותאני צריך להפריד בין הזוג רוזוול. איך אני עושה את זה?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מי שיכול לעזור אוליאנ י תקוע בשלב שאתה נכנס לסימולציה הממוחשבת והילדה נותנת לך משימותאני צריך להפריד בין הזוג רוזוול. איך אני עושה את זה?תראה יש לך בגדול שתי אפשרויות במשימה הזאת:1. אתה יכול לעשות את כל הדברים שהילדה אומרת לך, ואז אתה מאבד קארמה.2. מן הסתם שמת לב שנתנו לך רמזים שבבית הנטוש יש מחשב שבעזרתו תוכל לצאת מהסימולציה (אם תרצה עזרה עם זה תבקש, אבל זה די פשוט ברגע שאתה קולט את העקרון. פשוט חפש טוב בביתבכל אופן לגבי אפשרות 1, אני לא זוכר לגמרי איך עשיתי את זה. נדמה לי שאתה צריך לחפש כל מיני חפצים בבית שלהם (למשל היומן של האשה, או של הבעל) וכל פעם ללכת ולדבר עם שניהם. בסופו של דבר אתה גורם לאשה לחשוב שהבעל שלה בוגד בה או משהו כזה. פשוט תבדוק טוב את החפצים בבית ותדבר עם שניהם, בסוף תבין.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אצלי הדבר היחיד שזה השפיע בנתיים זה שבמגאטון כולם מדברים אליי בצורה נחמדה וכל איזה כמה ימים שאני מבלה מחוץ לעיר וחוזר אז באה אלי אחת ונותנת לי מתנות קטנות כאלהכל פעם משהו אחראבל סתם דברים דבילים10 פקקיםRAD-XNUKA COLAלא דברים וואו אבל נחמדאולי זה גם פותח אפשרויות דיאלוג יחודיותאבל אני לא יודע כי זאת רק הפעם הראשונה שאני משחק אז אני לא יודע איך זה להיות רע
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים ליהיות רע יהודי זה לנטרל את הפצצה במגטון ולהרוג את כל יושבי העיר ולבזוז את גופותיהם. כמה טוב שאנחנו יהודים טובים אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.