עבור לתוכן

מחשב למשחקים עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבר'ה קניתי מחשב חדש!!! ;D ;D ;D

זה המפרט:

מעבד: INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz 8MB איך המעבד?

כרטיס מסך: 9600GT 512MB GDDR3 - כמו שאמרת לי רק של Leadtek

דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 7200rpm SATA II

זכרון פנימי: 2GB DDR2 800Mhz KINGSTON - גם כמו שאמרת לי רק של kingston

ספק כוח: Mustiff 480W PSU

לוח אם של אינטל

מבקש חוות דעת. :)

פורסם

אמממ...מעבד טיפה ישן אבל יחזיק טוב,איזה לוח של אינטל בדיוק?

ספק כח לא משהו..

אבל בסדר, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מוזר חשבתי שזה מעבד ממש טוב..

לוח אם Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz

תודה.

כמה מפרט כזה צריך לעלות לדעתך?

פורסם

זה מעבד טוב, אבל טיפה ישן.

לוחות אם של אינטל הם איכותיים כמו כל חברה אחרת, רק שבלוחות שלה אין אפשרות לעשות אוברקלוק בדר"כ. וגם יש להם פחות פיצ'רים.

רק LEADTEK? כל חברה מיצרת בידיוק את אותו כרטיס! רק הבאנגל שונה והמדבקה שונה. לפעמים הם מחליפים קירור ועושים אוברקלוק.

לגבי זיכרון, למה רק קינגסטון? כמו בכרטיבי מסך, אותו דבר רק כמות שכבות שונה וצ'יפים ומהירויות קצת שונים.

פורסם

טוב שמע קנית, לא התייחסת להערות שלנו ברצינות אז כן לדוגמא המפרט שבניתי לך יותר אמין וכשאנחנו נותנים לך חברה כלשהי, תאמין לי שאנחנו יודעים על המ אנחנו מדברים אנחנו לא נביא לך דברים ג'נריים.

זה שאתה לא מכיר חברה כלשהי זה לא אומר שהיא לא טובה,זה אומר שהידע שלך לא מספיק מורחב בנושא.

בכל מקרה, מקווה שתהנה ושוב-תתחדש.

פורסם
  • מחבר

זה מעבד טוב, אבל טיפה ישן.

לוחות אם של אינטל הם איכותיים כמו כל חברה אחרת, רק שבלוחות שלה אין אפשרות לעשות אוברקלוק בדר"כ. וגם יש להם פחות פיצ'רים.

רק LEADTEK? כל חברה מיצרת בידיוק את אותו כרטיס! רק הבאנגל שונה והמדבקה שונה. לפעמים הם מחליפים קירור ועושים אוברקלוק.

לגבי זיכרון, למה רק קינגסטון? כמו בכרטיבי מסך, אותו דבר רק כמות שכבות שונה וצ'יפים ומהירויות קצת שונים.

1. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

2. תן לי חברה יותר טובה מקינגסטון לזכרון פנימי.

3. לא היה להם של חברה אחרת רק LEADTEK.

טוב שמע קנית, לא התייחסת להערות שלנו ברצינות אז כן לדוגמא המפרט שבניתי לך יותר אמין וכשאנחנו נותנים לך חברה כלשהי, תאמין לי שאנחנו יודעים על המ אנחנו מדברים אנחנו לא נביא לך דברים ג'נריים.

זה שאתה לא מכיר חברה כלשהי זה לא אומר שהיא לא טובה,זה אומר שהידע שלך לא מספיק מורחב בנושא.

בכל מקרה, מקווה שתהנה ושוב-תתחדש.

קודם כל התייחסתי להערות שלכם ברצינות. אתה הצעתה לי 400W ואני לקחתי 480W רק כמו שאתה אומר כנראה פחות איכותי.

כמה מפרט כזה צריך לעלות לדעתך? (שלא עבדו עליי)

תאמינו לי אני מרגיש שקניתי חרא מחשב לפי התגובות שלכם.

פורסם

עזוב אותך מתח, בין אם זה 400 או 500.

אני מדבר איתך על חברות, אם משהו יביא לך ספק של 600 וואט, אבל ג'נרי זה לא אומר שהוא יספק את ה 600 וואט האלה, ובגללו המחשב יכול לקרוס.

לגבי הזיכרון, אין שום דבר רע בקינגסטון, רק שתדע שיש זיכרונות שאיכותיים בדיוק כמוהם ואפילו יותר, ככה שזה שאתה מכיר את החברה או מעדיף אותה זה לא אומר שהיא טובה יותר.

מעבד Q6600 הוא מעבד ישן יחסית (שנה+), ובד"כ לוקחים אותו היום בעלי תקציב נמוך שמטרת המחשב שלהם זה שימוש בתוכנות כבדות שתומכות בכל 4 הליבות כמו תוכנות רינדור למיניהם.

לגבי עלות המפרט, אתה יכול להכנס לאתר של חברת מחשבים כלשהי כמו FOXPC/SKYPC/TMS, ללחוץ שם "הרכב מחשב", תבחר את כל החלקים שאתה רוצה ולמטה יופיע המחיר הסופי.

פורסם
  • מחבר

עלה לי 3000 ש"ח קיצר.

לא יודע אני הייתי בטוח שלקחתי מעבד פי 2 יותר טוב ממה שהצעת לי בגלל הארבע ליבות וכך גם המוכר אמר לנו.

אתה בא להגיד לי שהספק כוח הוא ג'נרי?

טוב שמע קיצר שורה תחתונה המחשב שלקחתי יפעיל לי CoD4,5 וCrysis בהגדרות הכי גבוהות?

פורסם

אני הייתי מחליף תלוח אם לGIGABYTE או ASUS ציפסט 45

והכל עניין של כסף אם יש לך עוד 400 שקל לQ9400 אז תלך על זה

פורסם

אני לא יכול לומר לך בוודאות אם הוא יריץ אבל הוא אכן אמור להריץ.

לגבי ספק ג'נרי, זה אכן ספק ג'נרי. לא חסרות חברות מצוינות וגם אפילו זולות כמו HEC וFSP.

פורסם
  • מחבר

חשוב להדגיש שמה שרשמתי זה לא כל המפרט אלא רק הרכיבים החשובים.

בכל מקרה אפשר לנעול את הנושא, מיצינו. תודה לכל העוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים