עבור לתוכן

בעיה עם דרייברים 8.8 - HD4850

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך[או הדרייבר], הפעלתי WIC, ורק הפעלתי את הסרטון הפעלה והמשחק קרס. שווינדוס שאל אם למצוא פתרון לבעיה, אמרתי לו שכן, והוא מצא שהבעיה היא בדרייבר של הכטיס מסך. עם משחקים אחרים לא נתקלתי בבעיות כלשהן, לבנתיים.

מפרט הוא:

Vista Ultimate 64Bit

E7200

4GB RAM

HD4850

P35

ואני מאמין שזה מה שרלוונטי.

יש פתרון לבעיה, או שפשוט אני לא אוכל לשחק WIC ? כרגע אני סיימתי להוריד דרייבר 8.7 נראה אם זה יפתור את הבעיה. עריכה, גם 8.7 קורס.

אני אעשה UnInstall ואתקין עוד פעם את 8.7. נראה אם יעבוד, אם לא יעבוד, אני אעשה עוד UnInstall ואתקין את 8.8.

פורסם

מה הבעיה שלכם להשלים עם העובדה שהדרייברים של HD4XXX לא בשלים לגמרי ושיש עדיין בעיות איתם!?!?!?!

אני באמת לא מבין... תחכו בסבלנות!!!

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להבין שום דבר וגם לחכות. אני רק שאלתי. אני לא מבין למה ההתפרצות. אם אני אחכה ל8.9 אני אריץ את WIC בלי בעיות ?

פורסם

מה הבעיה שלכם להשלים עם העובדה שהדרייברים של HD4XXX לא בשלים לגמרי ושיש עדיין בעיות איתם!?!?!?!

אני באמת לא מבין... תחכו בסבלנות!!!

זה לא קשור לדרייברים, זו בעיה נקודתית.

אני מריץ את WIC בלי בעיה עם 8.8 ו 4850.

פורסם

סבבה... אבל התגובה שלי היתה במקום מפני שהוא דיבר על העיה עם הדרייבר...

בכל מקרה סליחה על ההיתפרצות.... פשוט באמת נימאס...

עריכה: תנסה למחוק ולהתקין שוב את המשחק.

פורסם

על מה כל הרעש בקשר לדרייברים ? בשלים לא בשלים ?! לא מצאתי אפילו בעיה אחת עדיין...

פורסם
  • מחבר

אבל זה מה שהווינדוס העלה לי, שהבעיה היא בדרייבר. יש לכם איזה פתרון להציע ? לעשות UNINSTALL לדרייבר ולהתקין אותו מחדש ? יש מצב שזה יפתור את הבעיה ?

פורסם

אבל זה מה שהווינדוס העלה לי, שהבעיה היא בדרייבר. יש לכם איזה פתרון להציע ? לעשות UNINSTALL לדרייבר ולהתקין אותו מחדש ? יש מצב שזה יפתור את הבעיה ?

לא יזיק לנסות לעשות UNINSTALL מלא דרך תוכנה ייעודית לכך, ואז לנסות להתקין בשנית.

לי למשל לא היו בעיות עם WIC לא ב8.6, לא ב8.7 ואין ב8.8. נסה להתקין את הפאצ'ים הקיימים למשחק, אולי אחד מהם מתקן את זה ומתאים את המשחק לHD48XX.

פורסם

זה עוד לא העונה פשוט...

תגידו מה זה עגבניות...? מה לא בשל בהם?

הם עובדים מצויין, זה סתם תירוץ מטופש של אנשים שמפילים בעיות על דרייבים "לא בשלים" במקום לבדוק מה הבעיות אצלהם... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

למה אתה סתם אומר ? אני לא אמרתי מילה אחת רעה על הדרייבר. אבל מה, שווינדוס שואל אותי אם לחפש פתרון לבעיה, הוא מוצא שהבעיה היא בדרייבר ? עכשיו מה אתה רוצה שאני אכתוב בכותרת ? אה ? ואני עכשיו עושה בדיקות, יכול להיות גם שנפלתי על כרטיס דפוק, אז אל תגיד סתם. יכול להיות שזה בגלל שאני על 64BIT.

פורסם

ההערה שלי לא היית מכוונת אליך, (אני חושב שזה היה די ברור עם הציטוט והכל :\)

בכל מקרה, זה לא קשור ל64 bit. אבל זה גם לא קשור לגרסא של הדרייבר.

(גם כי החלפת וזה עדיין לא עבד וגם כי אני עובד עם vista 64 ו8.8 וזה עובד אצלי)

תבדוק אם יש התנגשות עם איזה תוכנה אחרת (תסגור כמה שיותר תוכנות ותנסה להריץ)

אולי זאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש הצלחתי :yelclap: אבל מרוב שהתקנתי והסרתי דרייברים אני לא יודע אם אני כרגע על 8-8 או 8-6 :s05:

לא נורא, 2FPS לפה, 2FPS לשם, שיצא 8.9 אני אוריד אותו(:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים