עבור לתוכן

עזרה|אחרי שהתקנתי tomato אי אפשר למצוא את הרשת

Featured Replies

פורסם

הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת

מה לעשות?

פורסם

על איזה נתב בדיוק התקנת את הקושחה?

בטוח שלא מסומן לך להסתיר את ה SSID (שם הרשת)?

נסה לבצע שחזור להגדרות ברירת מחדל של הקושחה (כלומר שה tomato תחזור להגדרות כפי שהיו בהתקנה נקייה שלה)

ולהגדיר מחדש את הרשת האלחוטית.

כמה מחשבים יש? רק אחד לא קולט את הרשת האלחוטית או שכולם? המחשב שלא קולט הוא נייד או נייח?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב אחד עכשיו יש התקדמות הוא תמיד מוצא את הרשת אבל הוא לא מתחבר הוא טוען מלא זמן כותב ממתין לרשת וכלום פעם היה לי את הבעיה הזאת אם הקשוחה של הלינקסיס אחרי ריסט זה מסתדר אבל עכשיו לא עוזר..

בלי שעשיתי מה שאמרת כי לא ידעתי אם זה יעזור גם על הבעיה הזאת

אה ו wrt54gl הצלחתי להכנס רק פעם אחת אחרי ששיניתי את עוצמת השידור ואחרי זה לא יודע למה זה התנתק ולא התחבר שוב

מחשב נייח

עריכה:מחקתי את הרשת מהכרטיס רשת יענו היא היית על אוטמתי עכשיו אני מנסה להתחבר הוא עושה שגיאה ווינדוס לא יכול להתחבר אל הרשת יכול להיות שהרשת לא בטווח(וזה תמיד מוצא חיפוש אחרי חיפוש) נא רענן את השימה(לא ל כך במילים האלה אבל אותו עיקרון)

עוד עריכה:שמתי לב שבאיזה מקום שכחתי איפה ניראה לי בbasic networking הראוטר מוגדר: acsses point ואפשר לשנות לwirless אחרי שאני משנה האינטרנט מתנתק ושמנסים לעשות renew זה לא עושה כלום אני לא יודע אם זה קשור פשוט בגלל שאני לא יודע מה זה acsess point חשבתי אולי זה קשור..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים