פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים חבר'ה הגעתי למצב שאני בא לנתק את ההארד דיסק ולהעביר אותו למחשב של החברה שלי כמו כל סופ"ש אבל מסתבר שבשני הדיסקים של ה500 יש בערך 10 אחוז פנוי בכל אחד.חייב דיסק דחוף, עדיפות לסיגייט 7200.11 500 גיגה אבל במצבי הנוכחי מוכן להתפשרמה שכן אני כרגע בת"א ומחר אני באשדוד...בתודה מראש לכולם ובברכת שבת שלום.שי ביטון.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אפשר באופיס דיפו בסניפים שפתוחים בשבת, ואפשר בכפרים הערביים באזור המרכז (ג'גלג'וליה וכפר קאסם), אבל אל תבנה על אחריות משם.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אופיס דיפו באשדוד מתחם סטאר סנטר יש שמה גם באג ועוד מס' חנויות מחשבים כל המתחם פתוח בשבת
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אופיס דיפו באשדוד מתחם סטאר סנטר יש שמה גם באג ועוד מס' חנויות מחשבים כל המתחם פתוח בשבת האמת שאני הערב באשדוד אז אשמח לדעת איפה זה סטאר סנטר, נשמע כמו משהו רציני. למה לא מוכרים הארד דיסקים בקיוסקים ?! או בתחנות דלק ?!
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים האמת שאני הערב באשדוד אז אשמח לדעת איפה זה סטאר סנטר, נשמע כמו משהו רציני. למה לא מוכרים הארד דיסקים בקיוסקים ?! או בתחנות דלק ?! אולי אתה רוצה שיימכרו הארדיסקים גם בשיק"מיות של צה"ל?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר כן ! נשמע רעיון מצוין ! אולי אפילו נצליח לגרום לחברות הסלולר להביא דיסק טרה למחשב במקום כרטיס ג'יגה מסריח לנייד..... !!!
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני לא יודע איך להסביר לך בעקרון אם אתה נכנס מהכניסה הצפונית אתה לוקח שמאלה רמזור ראשון רמזור שלישי ימינה ומיד אחרי זה שמאלה ואתה שם אתה תראה זה מלא אנשים ומקום ענק אבל תשאל המתחם של רביבו כל אשדודי יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.