עבור לתוכן

המלצה לנתב אלחוטי לחיבור PS3 ו-מחשב נייח

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית.

האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?

פורסם

חסרים פרטים לגבי החיבור -- כבלים או ADSL? איזה מודם יש לך? אם כבלים, האם אתה מחוייב בחייגן? מה הפרש הקומות בין המחשבים? האם אחד מהמרכיבים של הרשת יושב בממ"ד או במרתף?

ההמלצות הסטנדרטיות הן ה-LINKSYS WRT54GL ואם אתה רוצה לחסוך 100 שקל, אז ה-EDIMAX 6204, אבל במקרה שלך כיוון שמדובר בשתי קומות וחיבור אלחוטי, בהחלט שתצטרך להשתמש בטכנולוגיה יותר מתקדמת ותזדקק לנתב MIMO או אפילו אחד בדגם N.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר בADSL. המודם הוא TNN SEIMENS C2-010.

המחשב נמצא בקומה הראשונה והPS3 מיועד להיות בקומה השניה. אף אחד מהרכיבים לא יושב בממ"ד או במרתף.

מה רע בנתב שציינתי?

ומדוע G לא מספיק?

פורסם

אם המרחק הפיזי בין המחשבים, בהתחשב בתקרה אינו גדול בהחלט יתכן שנתב G יספיק. אישית אני לא אוהב את ה-DLINK ואני חושב שיש נתבים טובים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה נתבים אתה ממליץ?

הבנתי מחבר שלי שEDIMAX ממש לא משהו.

פורסם

ל-EDIMAX יש תדמית לא טובה בגלל שבעבר חלק מהנתבים היו לא כל טובים. הסדרות שנמכרות היום הם בסדר גמור אבל, כפי שכבר רשמתי לך למעלה, אם יש לך עוד 100 שקל שאתה מוכן להשקיע, לך על ה-LINKSYS.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על NETGEAR ולקנות דרך OFFICE DEPOT את הדגם הפשוט, ואם הוא לא מספיק אז להחליפו לדגם המתקדם. האם זה יבטיח כי אכן תהיה תקשורת?

התקרה המפרידה בין החדרים היא תקרת בטון עבה.

פורסם

אם מדובר על דגם 614, הרי שזה דגם ממש ותיק שאין בו תכונות מתקדמות שיש כבר היום בנתבים חדשים כמו QOS בערוץ היורד ותמיכה ב-WDS. המחיר בשוק הוא זול (פחות אפילו מ-EDIMAX) אבל ב-OFFICE DEPO המחירים ממש יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים