עבור לתוכן

בעייה מאז התקנת הדרייבר ה"חדש" של אנווידיה

Featured Replies

פורסם

היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר:

יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה!

התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף :pissed:

כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש.

קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!!

מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות

NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא דפוקה.

פורסם

אני מצתער אבל לי יש את הדרייבר החדש ואת הפיזיקס והכל ואני משחק רצוף שעות UT3, לא ניתקלתי בבעיה כזאת אז אני יכול להגיד לך שהדרייבר אצלי לא שינה כלום

פורסם
  • מחבר

אני מצתער אבל לי יש את הדרייבר החדש ואת הפיזיקס והכל ואני משחק רצוף שעות UT3, לא ניתקלתי בבעיה כזאת אז אני יכול להגיד לך שהדרייבר אצלי לא שינה כלום

אני רואה שאתה עובד עם XP נכון?

המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט

פורסם

כשאתה מתקין את UT3 הוא מתקין לך דריבר physx של AGEIA. הדריבר של physx בכל מקרה צריך להיות מותקן ע"מ שהמשחק ירוץ כראוי.

במידה והסרת את ה-AGEIA Physx וגם את ה-NVIDIA Physx אתה צריך להתקין אחד מהם (ורק אחד מהם) שוב.

שלא יהיו לך שניהם מותקנים אחרת יש פוטנציאל לבעיות.

אם ה-forceware שאתה מתקין תומך בהאצת physx (גרסא 177.39 ומעלה) עדיף שתתקין את ה-Nvidia PhysX. אתה תמיד יכול לבטל האצת GPU בהגדרות שלו. אם אתה מתקין forceware ישן אין חשיבות מה תתקין איתו Nvidia/Ageia physx (אבל שוב - רק אחד מהם)

כשאתה מנקה עם driver cleaner 3 תעשה live update ותוכל לנקות גם שאריות של nvidia physx וגם ageia physx.

פורסם
  • מחבר

כשאתה מתקין את UT3 הוא מתקין לך דריבר physx של AGEIA. הדריבר של physx בכל מקרה צריך להיות מותקן ע"מ שהמשחק ירוץ כראוי.

במידה והסרת את ה-AGEIA Physx וגם את ה-NVIDIA Physx אתה צריך להתקין אחד מהם (ורק אחד מהם) שוב.

שלא יהיו לך שניהם מותקנים אחרת יש פוטנציאל לבעיות.

אם ה-forcewareשאתה מתקין תומך בהאצת physx (גרסא 177.39 ומעלה) עדיף שתתקין את ה-Nvidia PhysX. אתה תמיד יכול לבטל האצת GPU בהגדרות שלו. אם אתה מתקין forceware ישן אין חשיבות מה תתקין איתו Nvidia/Ageia physx (אבל שוב - רק אחד מהם)

כשאתה מנקה עם driver cleaner 3 תעשה live update ותוכל לנקות גם שאריות של nvidia physx וגם ageia physx.

טוב התקנתי את הפיסקס החדש של אנווידיה, שיחקתי חצי שעה ולא הייתה בעייה אני אמשיך לבדוק את זה.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים