פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה-1000 שקל, ואני צריך כרטיס מסך איכותי מסידרת הג'י פורס, אמרו לי שכרטיס הג'י פורס 3 טיטניום 200 עם 64 מגה של הרקולס הוא קנייה טובה ושווה, האם באמת שווה לי לקנות כרטיס כזה? ??? ???
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר אוקי כי גם יש לו מאוורר קירור והוא בא מבית איכותי מאוד, רציתי לקנות בהתחלה את הג'י פורס 2 טיטניום אבל היה עדיף לי להשקיע בג'י פורס 3 טיטניום 200, בנתיים אני עם וודו 3 של פאוור קולור, בעעעעעעעעעעע
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אכן כרטיס שווה ביותר...אבל כדאי לך לבדוק את הכרטיס הבא:Gainward GeForce 3 Ti200 128Mb...הוא עולה קצת פחות מה- Hercules.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אף חנות לא מוכרת את ההרקולס הזה... זיזגזג מפרסמת אותו באתר אבל בעצם אין להם אותויש כאלה שמחכים חודשים!וגם הוא יקר יחסית (כבר יצא גיפורס 4 צריכים לרדת המחירים!)
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים לא הוא לא...שתי החברות (GainWard ו- Hercules) הם חברות מהשורה הראשונה ללא ספק... אני אישית מעדיף כרגע את הכרטיס של Gainward בגלל שהוא יותר זול מה- Hercules ב- 10$ והוא כולל 128Mb (שלא עוזרים לך בשום משחק אבל שיהיה) וכמובן כי הוא בצבע אדום...!תסתכל על השוק בצורה כוללת... http://www.hwzone.co.il/prices/?type=vga
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים איזו שטות זו שהרקולס יותר טוב מ GAINWORDGAINWORD הם מהמובילים בעולם יחד עם ה LEADTEC
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אבל באמת הראו שה128 לא משנה (חוץ מהGS שעולה עוד 300 שקל) והמחיר דווקא ראיתי במקום אחר את הרקולס זול יותר
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים ה hercules יותר זול באיזה 10-20 דולר מה gainward!אבל לפי מה שקראתי באיזה אתר התמיכה של הכרטיס של gainward ב oc יותר טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.