עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך תקציב עד 900 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קניתי חודש שעבר מחשב חדש מעבד E8400 וספק 400 WATT של HEC לבינתיים יש לי כרטיס און בורד INTEL GMA 3100 שהוא ממש גרוע.........

יש לי מסך 19 אינץ ואני לא גיימר מטורף אבל....חשובה לי האיכות ויותר מזה חשוב לי להשקיע את הכסף פעם אחת כדי שעד שאני יחליף את המחשב עוד הפעם (עוד 3-4 שנים)כל המשחקים ירוצו לי על MED לפחות וחלק ב High(משחקים כמו קריסיס לא מענינים אותי מעניין אותי DIABLO3 שאמור לצאת ו STARCRAFT2 ומשחקי פיפא ו GTA)

עכשיו התקציב הוא 900 אבל אם מספיק לי משהו בפחות בגלל שיש לי מסך 19 ולא 32 אז עדיף בגלל שאני מתחיל עוד חודשיים תואר של 4 שנים ולא יהיה כסף להשקיע בכרטיס מסך חדש עוד הפעם....תודה.

פורסם

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ¤656

ספק כוח:

FSP 450W : ATX450-PNR ¤189

מחיר סופי: ¤845

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

ומה עם הספק שלי הוא לא מספיק??

פורסם

http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=736

This graphics card requires a power supply unit: A minimum 450W power supply unit (with a minimum 26A current rate for 12V) , one 6-pin PCI-E supplementary power connector.

פורסם
  • מחבר

עם ספק 400 W איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות למחשב ???חלק מחברות נותנות לכרטיס 9800 GT דרישות מינימום של 400W כמו SPARKLE ,TEINTECH וEVGA וחלק 450 W כמו palit , xfx ועוד....כמה באמת אני צריך.....אני לא רוצה להחליף ספק ובטח שלא רוצה לקנות את ה 9800 GT ולגלות שאני צריך ספק יותר חזק....מישהו שמבין??

פורסם

דווקא אני חושב שהספק יספיק לו ל9800GT רגיל.

אולי לא יתאפשר מרחב שידרוג וOC, אבל המערכת תפעל כשורה ואפילו לא באופן גבולי.

ד"א - פותח הדיון - אתה הולך ללמוד במסגרת העתודה האקדמית?

פורסם
  • מחבר

לא אני סטודנט רגיל........בן 24 מחר .תתפלא גם בגילי לפעמים משחקים במחשב..........ותודה על התגובה אין לי צורך ב OC אלא רק בכרטיס עצמו 9800 GT כי ההבדל בינו לבין ה 9600 GT הוא אולי ב 100 שקל וחשוב לי משהו שיספיק לכמה שנים

פורסם

לא אני סטודנט רגיל........בן 24 מחר .תתפלא גם בגילי לפעמים משחקים במחשב..........ותודה על התגובה אין לי צורך ב OC אלא רק בכרטיס עצמו 9800 GT כי ההבדל בינו לבין ה 9600 GT הוא אולי ב 100 שקל וחשוב לי משהו שיספיק לכמה שנים

ה9800GT צורך במאמץ כ116W, כמעט כמו הHD4850. אני אפילו חושב שהספק שלך יחזיק ללא בעיות את הHD4850.

לי בעצמי יש מסך של 17" בלבד, שהינו איכותי מאוד, נח לעיניים ואין לי שום סיבה להחליף אותו. ולמרות זאת - רכשתי את הHD4850.

ה9800GT אכן משתלם ביחס למחיר, אבל הHD4850 עדין חזק יותר ועדיף יותר, מה שגם ניתן להשיג אותו ב849 ש"ח מPANDAS מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים