עבור לתוכן

שיפור למפרט 2000 ש"ח מחשב לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר.

אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0

עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים:

מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף.

לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי.

מארז וספק - חשוב יציאות מקדימה (אוזניות ו- USB) ויהיה נחמד אם שקט אבל לא על חשבון המחיר.

צורב - שיהיה קצת שקט.

לא רואה צורך בקירור מיוחד אבל יכול ליהיות שאני טועה. אין צורך לשים דגש מיוחד אבל כמובן שעדיף רכיבים שקטים יותר או חסכוניים בחשמל כל עוד זה לא בא על חשבון תוספת במחיר או ירידה בביצועים (לא שאמורים ליהיות ביצועים מטורפים אבל המחשב לא יהיה חזק גם ככה).

המסך פחות חשוב ולא קשור למפרט (כי לא חייב מאותה חנות) אבל גם מסך צריך בתקציב של 1000-1100 יכול ליהיות 17/19 שיהיה חצי איכותי, לא צריך הכי טוב אבל יהיה נחמד אם יתאפשר לעבוד מולו ולא לאבד ראייה. כמו כן חשוב שהתקציב למחשב לא יחרוג מה-2000 ש"ח. לפחות לא ביותר מ-100 ש"ח.

ולחלק האחרון וחשוב לא פחות... אנחנו כרגע גרים בבאר-שבע ובעוד אני קניתי את המחשב מזיגזג ומאוד מרוצה אבל שותפה שלי מעדיפה (בדגש על מעדיפה, אם זה הרבה יותר משתלם לקנות מאחת מחנויות האינטרנט הידועות באתר אז היא תשקול) לקנות מחנות בסביבה וזה מביא אותי ל... BIT-TECH.

קראתי את הת'רד ששאלו עליהם אבל לא ממש היו שם תגובות וגם אלה שקנו זה לא היה מחשבים מלאים. גם אני לא שמעתי עליהם הרבה ונתקלתי בשם כאן באתר אז אני אשמח לדעת איך הם כי הם מסתמנים כמקום המועדף לקניה כרגע.

מצטער על הת'רד הארוך ותודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים