פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים JonyPony ממש לא יפה הטון המלגלג שלך תן קצת אמבציה לבן אדם במחמאה טובהואם אין כזאת עדיף שלא להגיב ביכלל
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אבירם, זה לא טון של ליגלוג (אחח אחח, ניפלאות הן דרכי פירוש הקריאה באינטרנט)!נראה לי מוזר לשים "סנפיר" על "אוטו מרוץ".רציתי להעביר את המסר שלדעתי זה יראה מגוחך ושאולי כדאי לו לשקול אז זה, אבל רציתי לעשות את זה באופן צנוע ולא מעליב, בעזרת קצת הומור.הוא מפרסם פה כי בסוף היום הוא רוצה חוות-דעת על הפרוייקט והרבה פעמים רעיונות מבחוץ תורמים למנוע טעויות.יש מבין?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים ראיתי את התמונה הזואת וממש היתלהבתי אם תעשה ככה בגג המארז היה ממש קטלני (מארז צהוב/אדום שתי פסים שחורים ומיצידם של הפסים השחורים פס לבן דק )
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים מחבר שלום חבר'ה מזמן לא עידכנתי כי הייתי דיי עמוס בשבוע פלוס האחרון קודם כל אני רוצה להגיד שהמאמר על ה LAPPING גמור והוא בשלבים לעלות לאתר. דבר שני הנה תמונת הדמיה חדשה ככה הוא יראה כך שהצהוב לא יהיה יותר מידיי דומיננטי (הריבוע השחור זה חלון שקוף שיוסף) ולא לשכוח שאני מתכנן לפני המאוורר שבגג כונס אויר (עדיין בשלבי תכנון) אני מאוד מקווה שהיום יהיה לי זמןלהעלות את כל התמונות של השיוף (מעל 31 תמונות) עידו
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים שלום חבר'ה מזמן לא עידכנתי כי הייתי דיי עמוס בשבוע פלוס האחרון קודם כל אני רוצה להגיד שהמאמר על ה LAPPING גמור והוא בשלבים לעלות לאתר. דבר שני הנה תמונת הדמיה חדשה ככה הוא יראה כך שהצהוב לא יהיה יותר מידיי דומיננטי (הריבוע השחור זה חלון שקוף שיוסף) ולא לשכוח שאני מתכנן לפני המאוורר שבגג כונס אויר (עדיין בשלבי תכנון) אני מאוד מקווה שהיום יהיה לי זמןלהעלות את כל התמונות של השיוף (מעל 31 תמונות) קטלני ביותר היה עוד יותר יפה אם תמשיך את 2 הפסים הלבנים לכול האורך היה מושלם ...!!!! עידו
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים שלום חבר'ה מזמן לא עידכנתי כי הייתי דיי עמוס בשבוע פלוס האחרון קודם כל אני רוצה להגיד שהמאמר על ה LAPPING גמור והוא בשלבים לעלות לאתר. דבר שני הנה תמונת הדמיה חדשה ככה הוא יראה כך שהצהוב לא יהיה יותר מידיי דומיננטי (הריבוע השחור זה חלון שקוף שיוסף) ולא לשכוח שאני מתכנן לפני המאוורר שבגג כונס אויר (עדיין בשלבי תכנון) אני מאוד מקווה שהיום יהיה לי זמןלהעלות את כל התמונות של השיוף (מעל 31 תמונות) עידו אוקיי יש לי בשבילך המלצה שלפי דעתי תשפר מאוד את הרעיון שלך יש לך שתיי פסים כאלה בקדימה של המארז אז אני אומר לצבוע את הגג בשחור ולהמשיך את הפסים של המארז מקדימה לא כמו עכשיו שהם לא באותו המקום כי זה נראה לא קשור
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים ממש יפה. אבל אני יותר אוהבת ורוד מה זה לאפינג? שמנו לב שאת אוהבת ורוד המחשב שלך אומר הכל אם מסתכלים מרחוק הוא נראה כמו מסטיק בזוקה ענקי (רק בלי העתידות) וכן גם אני לא הבנתי מה זה לאפינג
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים שיוף של גופי קירור (בהקשר הזה) עד לקבלת משטח שטוח וחלק (וגימור מראתי, משום מה אנשים אוהבים שתיהיה מראה מעל המעבד).
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר תודה לכולם על תגובות ממש יפה. אבל אני יותר אוהבת ורוד מה זה לאפינג? לאפינג או LAPPING הוא שיוף גופי גופי קירור (צלעות קירור בד"כ) כדי להשיג ביצועים תרמיים יותר טובים ואני אסביר... תחשבי זגוף הקירור אולי נראה שטוח אבל למען האמת מתכת מכל סוג שהיא מכילה חריצים מזעריים שלא רואים בעין החשופה שהם משפיעים על ביצועי הקירור אומנם לא בצורה משמעותית אבל משפיעים במידה זו או אחרת. צלעות קירור מקררים את הרכיב שהם באים איתו במגע בצורה של פריסת חום על גבי שטח פנים יותר גדול כדי לזרז את קירורו בד"כ צלעות קירור יבנו ממתכות שידועות במוליכות תרמיות גבוהה כמו אלומיניום ונחושת ולכן השיוף גורם שבעצם הפריסה תהיה יותר מהירה ויעילה כי החריצים המזעריים כאילו קוטעים את הפריסה. מקוה שהבנת... אוקיי יש לי בשבילך המלצה שלפי דעתי תשפר מאוד את הרעיון שלך יש לך שתיי פסים כאלה בקדימה של המארז אז אני אומר לצבוע את הגג בשחור ולהמשיך את הפסים של המארז מקדימה לא כמו עכשיו שהם לא באותו המקום כי זה נראה לא קשור אני לא ממש הבנתי על איזה פסים בקידמת המארז אתה מדבר ? הצהובים? השחורים בצד שייכים לפנל הצידי ! ואם אני אקיף את הצהוב זה יראה מגעיל כי ההקפה תהיה בצורה מעוגלת על השוליים של הצבע הצהוב בדלת ולכן לדעתי זה לא יהיה יפה חשבתי לעשות בכלל בלי הפסים הלבנים למעלה כלומר רק את השחורים והמליצו לי פה להוסיף את הלבן. ועכשיו לעדכון השיוף שהבטחתי אני מקדים ואומר , לצערי הצילום באיכות מאוד ירודה(צולם במצלמה של 1.3 מגה פקסל ובמצלמה של 0.3 ) כי לא הייתה לי מצלמה נורמלית את תוצאות השיוף אני יצלם בהמשך ויעלה אותם מהבית מה שיהיה בערך עוד שבועיים הנייר זכוכית שבו השתמשתי (כמובן שברמות חיספוס שונות) מסיכת אבק שהשתמשתי בה בזמן השיוף היבש כי אבק מתכת מזיק לבריאות ובריאות זה א-ב לפני השיוף היבש קצת אחרי התחלת השיוף סימון הקירורים בטוש לפני השיוף היבש נועד לתת אידיקציה לשטיחות גוף הקירור (שאם הטוש נמחק זה אומר שהוא בא במגע עם הנייר וזה מעיד שהמשטח ישר) והתוצאה אחרי השיוף היבש אחרי השיוף של למעלה למטה עשיתי שיוף בצורת 8 כדי להכין את גוף הקירור לנייר הבא . לפני תנועת ה- 8 שעשיתי ואחרי (אני יודע שהלפני נראה יותר טוב אבל זה בסדר כי תדמיינו תלמים תלמים על השטח. והפעולה של ה- 8 הורסת את התלמים שעשית, ואל דאגה, וזה מסתדר בנייר הבא) סימון הקירורים בטוש לפני השיוף הרטוב משטח העבודה שיוף רטוב שיוף רטוב בפעולה תוצאות השיוף בקר כרטיס מסך היטסינק מעבד תוצאותגוף קירור CHIPSET תוצאות גוף קירור ליבה כרטיס מסך הקירורים השומו אחד ליד השני בתוך שקית אנטיסטטית עטופים בנייר שלא ישרטו ונארזו עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.