פורסם 2009 בדצמבר 215 שנים אהבתי את הצבעים הייתי משנה את השחור לאיזה וורוד בייבי מה לעשות אני אוהב וורוד מארז ורוד צהוב, יראה כמו תות בננה.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר שלום לכולם,אל תחשבו שנרדמתי בשמירה ואני לא מתקדם אני פשוט מתכנן כמה דברים חדשים. לדוגמא :כפתור הפעלה וריסט חדשים - זה הולך להיות מטורף מבטיח.אני עדיין מתלבט איפה לשלב את שם הפרויקט חשבתי להעיף את הכיתוב "OPTIMIZED BY SANKEBITE" ולשים במקומו על הפנל צד "ESC Project" אבל לא ע"י מדבקה שחורה אלא ע"י הפח רצפה לחתוך ממנו אותיות.חשבתי גם לשלב כמה לדים UB בתוך הכונס כדי שיהיו אורות בתוך הכונס (מכיוון שאני לא רואה את עצמי קונה בקר מאווררים בזמן הקרוב אלא הכונס הוא רק הכנה)אה וגם אני מתכנן להכין מכסים ל 5.25 ול 3.5 הקדמיים מפח רצפה.וזהו לבנתייםעידו
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים זה הפך להיות פרוייקט בתוך פרוייקט לדים בתוך הכונס הם בגדר חובה, אולי בעצם זה יהיה ה HDD?
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר בואנה רביד הבאתי לי רעיון עם ה לדים HDD בתוך הכונס לא חשבתי על זה אולי אני אעשה את זה..
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים יש משהו בדבריו של רבידלשים בתוך הכונס HDD, בחזית המארז יש את הכונס - שהוא יכוסה ברשת אני מאמין - מאוחריו מאווררים כדי לקרר את הקשיחגם קריר - גם חוסך מקום בתוך המארזלחילופין - תוכל להכין שם התקן כדי להכניס ולשלוף HDD נייד. - מעיין מגירה
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים מחבר אני חושב מה שרביד התכוון זה לדים בתוך הכונס בתור HDD ACTIVITY - הלד האדום שבקדמת המארז שמראה שימוש בHDD וככה זה יזהור ויהבהב בתוך הכונס . כבר חשבתי על זה וזה יהיה רעיון טוב לשלב לדים בצבעי אש בתוך הכונס שיתנו אפקט של חום שיוצא מהכונס. בתוך הכונס בשלב מתקדם יהיה בקר מאווררים אבל לא כרגע. נ.ב. אני מגבש בשלב זה את הצבע הסופי בהחלט למארז ואני עוד מעט יעלה אותו. עריכה: סוף סוף סיימתי לגבש סופית סופית את העיצוב צביעה הסופי המארז יהיה הפעם יותר שחור מצהוב כמו שהרבה המליצו לי. העיצוב הסופי (בקשר לעיגול הצהוב שבאמצע הפנל צד זה עוד לא 100 סגור אבל צריך לעשות משהו בפנל הזה כי אין לו כלום לא חלון ולא כלום אבל זה ממש בקטנה) תגובות בבקשה על העיצוב מה דעתכם? עידו
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים תחתוך את הרשת של המאוור האחורי.תשאיר את הדלת הימנית שחורה, או לחילופין תעשה כיתוב כלשהו באחת הפינות.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר תחתוך את הרשת של המאוור האחורי.תשאיר את הדלת הימנית שחורה, או לחילופין תעשה כיתוב כלשהו באחת הפינות.למה לחתוך את הרשת של המאוורר האחורי קודם כל היא לא קבועה במארז ןאם אני ארצה אני פשוט לא ארכיב אותה זה 1... , 2 - אני שמתי אותה שם, למה שאני אוציא אותה עכשיו?כיתוב אני מתכנן אבל לדעתי זה ייצא מאוד משעמם אם הפנל הימני יהיה כולו שחור כמו שהצעת (כי זה הצד שפונה אליי בסופו של דבר).
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים תשמע, זה המארז שלך, וזה המודינג שלך.כך שדעתך צריכה לקבוע.אלא אם אתה אתה מבצע מודינג דמוקרטי...
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים לתת זכות הצבעה להמונים, זה כמו לתת את ניהול הבית לידי הילדים.- אוטו פון ביסמארק
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר קודם כל אני שואל אותו כדי להבין מה הוא התכוון אולי מהשאלות שלי הוא יבין מה הבנתי ממה שהוא אמר ואז הוא יבהיר את עצמו יותר וזה לגיטימי לדעתי.. אבל אתם צודקים שיש לי מין שריטה שאני חייב לרצות את כולם... מה לעשות אני עוד עובד על זה. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.