פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים ארקדור , אתה מתבלבל ! מרקר זה חברה שמייצרת טושים זה אומנם תפס שם עולמי לטושים זוהרים .. אבל בטחלס זה חברה שמייצרת טושים בקשר לדבר הזה שאיתו עושים חור על מנת למרכז את המקדח קוראים קרנר. חוץ מזה עבודה מעולה ! תמשיך לעדכן הוא מתחיל לקבל צורה ! קשה לי להאמין שבן אדם ששנים עוסק בתחום העיבוד השבבי יטעה אותי והוא לא היחיד שקורא לזה ככה.. אני מניח שיש לזה 2 שמות (ו"מרקר" זה די הגיוני - אתה מסמן את מיקום הקידוח..) בקשר לפרוייקט - אני שמח שבסופו של דבר השגת את קיט הסליבינג.. רק תשקיע בהסלבה.. ותמשיך לעדכן..
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר עוד עדכנון קטן להיום... סיימתי לשייף את החור של המאוורר של ה HDD ..לא היה קל אני חייב להודות אבל סיימתי שייפתי את החור של הכפתור (הירוק) שעשינו ברצפה בפעם שעברה שהייתי בבית עוד תמונה של המאוורר של ה HDD והפעם מבפנים עיגלתי טיפה את הרשת כדי שתראה יותר יפה שייפתי עוד את הפלסטיק של החור חצי עיגול שיהיה יותר סימטרי ניסיתי לקצר את הפרספקס עם מספרי פח הצד הראשון נחתך טוב והצד השני נשבר קצת.. ניסיתי להתחיל להכין את מכסי ה PCI הסימון יצא דיי גרוע.. אבל זה היה טוב לאימון והכי גרוע לפני שחזרתי לחדר שלי נפל לי הפנל הקדמי מהיד והפרספקס נשבר לי... :'( לקח לי שעתיים לעשות אותו :pissed: אבל חפיף מחר אני חותך עוד אחד בע"ה וזהו להיום עידו תגובות
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מה העובי של הפרספקס ? חבל שנשבר זה ייעכב תפרויקט אבל אחרי שעשית פעם אחת יהיה לך יותר קל בפעם הזו.למה שלא תנסה למצוא מארז ישן ולקחת ממנו את המכסי PCI ? אולי אפילו יש כאלה במע' מחשבים שלא צריכות ?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים כל הכבוד לך על כל ההתמדה בפרויקט.רואים שאתה רציני ובאמת עושה את זה בשביל הכיף ותו לא.רציתי להגיד לך שאל תיקח כמובן מאליו את העזרה של אבא שלך.רואים שהוא משקיע המון זמן והמון מחשבה בפרויקט שלך, לא כל אבא היה נענה ומשתף פעולה כך.כל הכבוד לך על הפרויקט ולא פחות (ואולי אפילו יותר...) לאבא שלך.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים קשה לי להאמין שבן אדם ששנים עוסק בתחום העיבוד השבבי יטעה אותי והוא לא היחיד שקורא לזה ככה.. אני מניח שיש לזה 2 שמות (ו"מרקר" זה די הגיוני - אתה מסמן את מיקום הקידוח..) בקשר לפרוייקט - אני שמח שבסופו של דבר השגת את קיט הסליבינג.. רק תשקיע בהסלבה.. ותמשיך לעדכן.. ארקודר כאחד שלמד תחזוקה מכנית וסיים את לימודיו עם ת.מקצוע .. ועבדתי אצלנו בסדנה עם כול הכלים האלו .. השם הנכון שלו זה באמת קרנר ובעברית קוראים לזה מבלט לרוב מה שניראה כעיפון ברזל מחודד משתמשים איתו לפני קידוח לעשות הבלטה לפני הקידוח שהמקדח יתמרכז לך בפיק שעשיתה ויהיה לך יותר קל לקדוח והוא לא ירקוד שמאלה ימינה ! יש גם מכונות להבלטה אבל זה כבר סיפור אחר .. ואלה היו ה60 שניות שלי ;D
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים ממש כייף לעקוב אחרי העדכונים השוטפים שלך! ואני מחזק את GuGuSH: כל הכבוד לאבא שלך על התרומה לפרויקט. אתה יכול להגיד לו שיש לו כמה מעריצים ב-HWzone אגב, מדוע אתה מכין בעצמך מכסי PCI? לא עדיף/אפשרי להשתמש בקיימים (או להשלים חסרים ממחשב אחר)?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מחבר ממש כייף לעקוב אחרי העדכונים השוטפים שלך! ואני מחזק את GuGuSH: כל הכבוד לאבא שלך על התרומה לפרויקט. אתה יכול להגיד לו שיש לו כמה מעריצים ב-HWzone אגב, מדוע אתה מכין בעצמך מכסי PCI? לא עדיף/אפשרי להשתמש בקיימים (או להשלים חסרים ממחשב אחר)? קודם כל תודה, ואני אמסור בע"ה אני בטוח שהוא ישמח! אני מכין מכסים כי אני רוצה שכולם יהיו אחידים אני לא רוצה אחד מדגם אחד ואחד מדגם שני כי יש כאלה שיש להם בליטה באמצע ויש כאלה שאין להם וכו'... וחוץ מזה אני מתכנן להכין PCI מאוווררים כלומר עם חריצים בהם שיהיה עוד מקום שיפלט ממנו האויר החם כמו זה : רק עם חריצים יותר גדולים.. שבת שלום עידו עריכה: עדכונון קטן שעשיתי עכשיו חתכתי רשת למאוורר העליון וכופפתי אותה עם הידיים כדי שתבלוט החוצה התוצאה: שבת שלום עידו נ.ב.במוצ"ש תצפו לעדכונים
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים סחההההה עידוווווווו אתה מביא אותה בהפתעות כל פעם מחדשששש!!! באמת כל בכבוד!!! :xyxthumbs: איזה צבע מתוכננות הרשתות ? (כסף יהיה קטלני לפי דעתי ) ואחרי הפרויקט הזה אמממ , ואני מצפה לפרוייקט מארז מאפס אחרי שאני רואה שיש לאביך מסגריה..!!
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר תודה תודה אבירם.. והרשת תהיה ויכול להיות בכסף יכול להיות בלבן לא סגור עדיין ועכשיו לעדכון החם בערב קר זה ... דרך אגב , העברתי לאבא שלי את המחמאות שלכם והוא שמח כמו שחשבתי ואני לא יודע למה אבל הוא לחוץ שאני לא אצלם לו את הפנים ,דווקא חשבתי שזה יכול לעזור לפרסם את שמו ואיפה הוא עובד אבל הוא לא רצה.. בכל אופן.. הערב עבדנו על הפרספקסים. הכננו פרספקס חדש ממה שנשבר והתחלנו להתעסק בפרספקס של החלון.. משטח העבודה הכנות לכיפוף (ישור הפרספקס) לאחר הכיפוף סימננו את מה שצריך לחתוך וחתכנו לאחר החיתוך היה צורך ללטש כמה פינות כדי שיכנס טוב לפנל בלחץ הפעם למדנו לקח מפעם קודמת שעשינו את החלק העליון דק, והפעם הוספנו לו קצת בשר למעלה וקדחנו חור שהכפתור הפעלה יכנס אליו ושייפנו אותו עכשיו התחלנו לסמן ולחתוך את הפרפסקס במידה של החלון ובגלל שיש את החלק של ה"ידית" בפנל שמגביה את הפרספקס ומונע ממנו להיות צמוד לפנל ,היינו חייבים או לחתוך מסביבו או לחמם שם ולעקם מין גבעה שיתלבש בול . האפשרות הראשונה היא מסוכנת כי לחתוך פרספקס זה ממש לא פשוט זה יכול ברגע להשבר והלך הכל , אז החלטנו לכופף סימננו איפה לכופף חיממנו והתוצאה אח"כ סימננו את החיתוך למאוורר צד תוצאה היה קצת קשה להכנס עם הטוש לתוך החורים של הברגים כדי לסמן ,אז אבא שלי אמר שפשוט נמדוד מרחקים ונסמן וכך עשינו עשינו אלכסונים ועם קליבר השוונו מרחקים התוצאה מחר אני מתכנן לעבוד על הקיט של הלדים ואולי גם דברים אחרים נראה כבר... תגובות... עידו
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים את החור של המאורר , לא יותר כדאי שתסמן עם מחוגה? אם תצבע את הגרילים בלבן מהר מאוד הם יהיו אפורים מהאבק שהמאוררים מביאים איתם .... חוץ מזה , כרגיל.! עבודה יפה מאודד ! אני ממש מחכה בקוצר רוח לעוד עידכוןן
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים כל הכבוד תמשיך לעדכן (ברגיל)בקשר לרשת - שהצבע יהיה שונה מהפאנל שיתן קונטרסט - יהיה יותר יפהמה יהיה הצבע של הפאנל בסופו של דבר ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים שוב ממשיך לעקוב, מצוין מה שעשית עם החלון שיהיה צמוד לדלת.חשבת לשלב את העץ במארז ? תוכל לעשות מסגרת עץ (שתהיה שחורה על הדלת) ותהיה ברוחב של כמה ס"מ ותסתיר את החיתוכים של הדלת (אותה העבודה בערך של גומי U, רק יפה יותר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.