עבור לתוכן

המלצה לנתב אלחוטי ששמעתי עליו WRT54GL .

Featured Replies

פורסם

דוד שלי אמר לי לקנות אותו.

אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב :S

כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS .

מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ?

הנה תמונה של המצב המסובך כעת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ה-WRT54GL הוא נתב טוב מאוד שבהחלט יתאים לצרכים שלך, במיוחד כאשר מודבר על גלישה חוטית ולא אלחוטית. באותה מידה גם יכול להתאים לך ה-EDIMAX 6204 ואם אתה לא ברשת הכבלים, גם ה-3COM.

פורסם
  • מחבר

ה-WRT54GL הוא נתב טוב מאוד שבהחלט יתאים לצרכים שלך, במיוחד כאשר מודבר על גלישה חוטית ולא אלחוטית. באותה מידה גם יכול להתאים לך ה-EDIMAX 6204 ואם אתה לא ברשת הכבלים, גם ה-3COM.

תודה רבה על ההמלצה אני חושב שאני אזמין.

מה עם גלישה אלחוטית? הוא יספק את הסחורה?

פורסם

שניהם יהיו בסדר כל עוד לא מדובר בבית עם קומות וחדרים שהם ממ"דים.

פורסם

יש לי את הנתב WRT54GL הוא מצוין - קליטה ושידור חזקים...

אבל במידה והיית רגיל להעברת קבצים גדולים - זה לא טוב...

בשביל זה אתה צריך נתב N

פורסם
  • מחבר

שניהם יהיו בסדר כל עוד לא מדובר בבית עם קומות וחדרים שהם ממ"דים.

אני קומה ראשונה אחותי בקומה שניה מה לא הבנת? :S

אז תהייה בעיה אני מבין :\ מה אני יכול לעשות? מזה נתב N..? (גוגלינג)

פורסם

למה אתה מסבך את הנושא סתם? כיוון שכבר יש כבל בינך לבין אחותך אין לך צורך בחיבור אלחוטי -- שני המחשבים שלכם יתחברו לנתב ולא תהיה שום בעיה. אם בכל מקרה, אתה רוצה הסבר לגבי MIMO ו-N, קרא את המדריך הזה (http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm) והסקירה הזו (http://www.netcheif.com/Reviews/6216MG/6216MG.htm) בפרק על MIMO.

פורסם

מניסיון ה-N והMIMO הם אותה מהירות בפועל - אבל הקליטה של N יותר טובה - בכל מקרה אני ממליץ גם על אנטנת הגברה - 2 קומות זה הרבה ירידה בקליטה - שוב - אם אתה לא מעביר קבצים בין מחשבים תלך על הנתב שאמרת ואתה סגור בלי דאגות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים