עבור לתוכן

|עזרה|ביצוע OC לכרטיס מסך|בבקשה!|

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה שיחקתי עכשיו כמה דקות גם במשחק GRID וגם במשחק COD4....

והטמפרטורה בזמן המשחק הייתה זהה היא זזה בין 70-73c....יש מצב שמהשחקים האלו לא כבדים מידי?...

שוב ה-GPU זה זה הטמפרטורה של הכרטיס מסך נכון?...

פורסם

בפעם האחרונה אני מציין.... זה בסדר, זה בסדר גמור וגם אם תשחק במשחק כמו CRYSIS לא יקרה כלום.... אתה סתם מודאג....

פורסם
  • מחבר

סבבה אח שלי תודה רבה!!

אז אחרי שפתרנו את בעיית הטמפרטורה(שלא הייתה מלכתחילה חח) אפשר לחזור לנושא המרכזי...

אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי...עכשיו יש לכם את המפרט שלי בצד...

יש לי את התוכנה EVGA Precision וגם את RiverTuner...

אם אני משנה ידנית את התדרים לכמה אתם ממליצים לעלות את ה- memory clock ואת ה-core clock?...

כרגע הם על-core clock:513 וה-memory clock:792.

ועד לכמה גובהה של טמפרטורה ניתן להגיע אחרי OC עם הכרטיס מסך?...

תודה רבה רבה לעוזרים!!!

פורסם

תראה מה תעשה. תעבוד כל פעם על שעון אחר, תתחיל עם השעון של הליבה- תעלה אותו ב10Mhz, ותריץ מבחנים ותמשיך כך שוב ושוב עד שתגיע לשעון בו הוא לא יציב. ואז תחזיר אותו לסטוק ותעבור לשעון של השיידר, וכך גם בסוף עם השעונים של הזכרונות.

ואני אפילו מציע בשביל להמנע מאלף פעמים שתעלה את המהירות, שתקפיץ בתור התחלה בקפיצות של 50 וכשתהיה אי יציבות תוריד 10, ותבדוק ואם עדין יש אי-יציבות תוריד שוב... וכן הלאה.

בהצלחה

דרך אגב- אתה לא תקבל שום שיפור ביצועים מאוברקלוק לכרטיס מסך... לפחות לא משהו שנראה לעין.

פורסם

דרך אגב- אתה לא תקבל שום שיפור ביצועים מאוברקלוק לכרטיס מסך... לפחות לא משהו שנראה לעין.

לא יהיה שיפור כלשהו בFPS?

פורסם

למה לא?

אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי ויש לי שיפור ביצועים נאה ביותר

פורסם

יש שיפור על הדף, זה נחמד אם רוצים עוד כמה נקודות ב3DMARK, אבל אין שיפור מורגש- זה ממש מינורי.

פורסם

אז בשביל מה לעשות OC? רק בשביל נקודות ב3DMARK?

פורסם

יש שיפור על הדף, זה נחמד אם רוצים עוד כמה נקודות ב3DMARK, אבל אין שיפור מורגש- זה ממש מינורי.

אז מה אתה אומר?!?!

ששיפור ביצועים לכרטיסי מסך זה מיתוס?!

כל מקרה לגופו...

אצלי השיפור מורגש בעבוע!

ותאמין לי שהרבה אנשים יגידו לך אותו הדבר...

אני עורך בדיקות ואני יודע, ולא, לא של 3DMARK אלא של COD4 CRYSIS או UT3

לדוגמא: לפני ה OC לכרטיס מסך שלי יכלתי להנות מUT3 בפריימרייט גבוהה ב 1024X768 של 50 אבל עכשיו אני נהנה מהפריימרייט הזה ב 1280X1024, ממומחה כמוך ציפיתי לשמוע יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים