עבור לתוכן

זה רק אני או שבDX9 משחקים נראים טוב יותר?

Featured Replies

פורסם

זוהרים יותר,חיים יותר..

בDX10 הצבעים "מתים" יותר..

(עם 4850)

פורסם

שמעתי כבר שיש לאנשים בעיות עם הDX10... בויסטה זה עובד להם יותר גרוע מXP...

אז יש מצב שאתה צודק.. אבל זה תלוי בעיני מי שמשחק במשחק...

אגב את המרגיש את זה במשחק מסויים או בכללי?

פורסם

לא נתקלתי בזה

פורסם
  • מחבר

כבר בכמה משחקים...

הDX10 באמת חרטא,חבל שאי אפשר לשים רק 9 בויסטה

פורסם

בDX9 יש פשוט יותר תאורה דינאמית ועור של בנאדם מחזיר אור כמו מראה בDX10 זה ניפתר אבל עדיין אומנם ב9 זה ניראה מושך (תמיד דבר יפה יותר מושך מדבר ריאליסטי) בגלל שזה יפה ובDX10 זה ניראה מציאותי... עד שלא יהיה פתרון לתצוגת 3D על מסך 2D לא נוכל להבין ממשית את ההבדלים בין DX9 ל 10..

פורסם

קרייסיס עושה עבודה מדהימה עם DX10, ההבדל גדול מאוד (ואני לא מתכוון לקטע של High ו Very high

ב DMC4 בסביבות עם התאורה הדינמית יותר רואים גם הבדל

וגם במשחקים שמבוססים על מנוע U3.

לא חסרים הבדלים, ובכלליות אני מעדיף את ויסטה על XP בלי שום קשר ל DX10.

פורסם

עד שלא יהיה פתרון לתצוגת 3D על מסך 2D לא נוכל להבין ממשית את ההבדלים בין DX9 ל 10..

ידידי, ה-3D Stereo חוזרים בגדול :

imageview.php?image=14805

אלחוטי \ 40 שעות בטריה - נטען USB \ סוף סוף תמיכה רצינית בדריבר והפעלה אוטומטית בהדלקת המשקף

http://www.guru3d.com/article/nvision-08-day-2-2-stereoscopy--exhibitors--automotive/

פורסם

וואו שנות השמוניםן... אני כניראה אפילו בפרוייקט לא הייתי... מה המשקפיים הללו עושות בידיוק ואפשר (אם לא קשה) המחשה?

פורסם

מאחר והכרטיס מסך \ דריבר מרנדר את התמונה התלת מימדית (כרגיל), הוא מסוגל לייצר תמונה להתאמה עם המשקפיים אשר יתנו feel תלת מימדי אמיתי, על עיקרון דומה של סרטים עם משקפי תלת מימד בקולנוע. בניגוד לסרט שנערך מראש למטרה זאת, הכרטיס מסך יכול לעשות את זה

בזמן אמת (מאחר וכל הנתונים לגבי התלת מימד מעובדים בכל מקרה על ידיו) --> משחקים.

לא נראה לי שאפשר להמחיש את זה ללא המשקפיים. בעקרון אתה אמור לראות את התמונה "יוצאת מהמסך" (כל מסך), בתלת מימד "אמיתי".

(שלא כמו Virtual Reality בו המסך עצמו נמצא במשקפיים עם חיישני תנועה, מה שמייקר את הסיפור בהגזמות)

פורסם

זה לא אופנת שנות ה80 (אולי הצורה עצמה של המשקפיים כן, הטכנולוגיה לא..)

זה היה באמצע שנות ה90... שדודו טופז וערוץ 2 עשו קופה על המשקפי קרטון האלו בזמנו.. :kopfpatsch:

פורסם

DX10 נראה פי כמה יותר טוב!!!

תסתכל על רצפות לדוגמא, בDX10 רואים ממש שריטות וכל מיני קוים על הרצפה וכו'

בDX9 לא.

ובכלל DX10 מפורט יותר, פיצוצים נראים טוב יותר ואפקטי עשן וכו'.

פורסם

DX10 נראה פי כמה יותר טוב!!!

תסתכל על רצפות לדוגמא, בDX10 רואים ממש שריטות וכל מיני קוים על הרצפה וכו'

בDX9 לא.

ובכלל DX10 מפורט יותר, פיצוצים נראים טוב יותר ואפקטי עשן וכו'.

אתה יודע שאין כמעט הבדל ויזואלי בין DX9 ל10... כן?

בקריסיס יש הבדל קטן אבל כבר הוכיחו שאפשר ליישם DX10 ב9, (פשוט לקחו אפשרויות שיש בDX9 ושמו אותם רק בDX10)

ובשאר המשחקים זה בדיוק אותו דבר...

פורסם

^^^

לא מסכים.

יש הבדלים, לא בגלל שאי אפשר לעשות את אותם דברים בDX9, פשוט ברגע שאתה מעביר משחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לDX10, הוא יכול לנצל טוב יותר את הכרטיס מסך מבחינת יותר אובייקטים על המסך וכו'.

מה שגורם לכך שהמשחקים מייצרים יותר דברים כמו עשן, פיצוצים, חריצים ברצפה וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים