פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסךבא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה?the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הוא התכוון איפה שהגדרת שהמשחק יפעל על הכי גבוה, אז תשים על הכי נמוך ותראה אם פועל.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר על הכי נמוך פועל..אני לא מבין בזה ביכלל איפה משנים הגדרות.. בזה שלמטה? מה לשנות לו?זה יכול להיות ביגלל החיבור DVI שאני מישתמש בו שהוא לא מלא הוא מיוחד למסך..{18+1}
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים החיבור לא משנה זה רק קשור למסך.מה זה דשיבק ?אני ממליץ לך להוריד דרייבר סוויפר ולמחוק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך שלך.לאחר מכן תוריד את עדכון 8.8 של ATI ותראה אם עובד.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים דשיבק דיסק!!דריבר סוויפר מהאתר..?מאיפה מורידם?http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר ניראה לי שניפתרה הבעיה הבעיה היתה רק בPES שיחקתיי קרייסיס {ברוסית } יכול להיות פאצ' ל-PES?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.