פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים שלום ניסיתי להכניס היום דיסק לצורב והוא לא קורא אותו ניסיתי בכונן דיסקים הרגילוגם הוא לא קורא אותו מישהו יודע מה לעשות זה די דחוףף ואני דיי מושבט ככהאסמך אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים האם נותק משהו במחשב? השתנה במחשב? שני כוננים שפתאום לא עובדים זה יכול להיות רק בגלל התקנה של משהו חדש, תוכנה או חומרה. תנסה להזכר.דבר שני, עם כל הרצון הטוב, זה גם הסימן שלך להתחיל לשקול להשתמש בכלים אחרים מאשר כונני דיסקטים. יש היום פתרונות כמו צורבים או דיסק און קי, שהם בקטגוריה אחרת מבחינת אמינות ויכולות לעומת הדיסקטים שהומצאו לפני 37 שנה.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אתה בטוח שאתה מחבר את ה-FLOPPY כמו שצריך ? שים לב, שהחלק עם הסיבוב הזה בכבל, זה מה שנכנס לכונן, ולא ללוח. והפס האדום (שמסמן את הפין הראשון) נמצא בצד שמאל.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים אומנם זה היסטוריה עתיקה בשבילי אבל אני די בטוח שלא כל FLOPPY זה בצד שמאל, יש גם וגם.החוק היותר מדויק זה שהפס האדום פונה לכיוון PIN מספר 1, שאמור להיות מצוין שם היכן שהוא.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אופס סליחה שבלבלתי אותכם זה צורב אחד כונן דיסקים רגיל ופלופי אחד שלא בשימוש אני משתמש בדיסק און קי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.