עבור לתוכן

ge force 2 mx לא משומש

Featured Replies

פורסם

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

:nono:

פורסם

היה לי mx של powercolor, תפקד באמת טוב, אני מדבר ברצינות, שיחקתי בצורה מעולה, אבל מה לעשות שאני גיימר כבד שדורש את הכי טוב, והחלפתי אותו בti-500, לקחתי את הblue orb של הti-500 עשיתי לו לפינג, שמתי עליו גריז טרמי של הcrystal שאותו שמתי על הti שמתי אותו על הpc, אבל זהו, אין לי מה לעשות איתו, אני רוצה למכור אותו ב150 ש"ח בערך, כי זה באמת כרטיס טוב, אתם מכירם מישהו שיכול להיות מעונין, או ליחילופין, רעיון טוב מה לעשות עם הכרטיס (רעיונות אשר כוליים מודינג של הכרטיס בתוך מיקרוגל וכדומה לא יתקבלו)

עושק קברים!!!

פורסם
  • מחבר
עושק קברים!!!

lol

אמא שלך עושק קברים

סתם, אני מעדיף את הכינוי "מקיים יחסי מין עם חתולים"

פורסם

100 שקל אני קונה. נקודה.

פורסם

100 שקל אני קונה. נקודה.

100 שקל סבבה.

פורסם

99 וסגרנו

פורסם
  • מחבר

מה?

פורסם

yoav9 הוא האדם האחרון שאפשר לקרא לו עושק קברים, והוא מהאנשים שהם הוכחה חייה לכך שאפשר לאהוב מחשבים, למכור חלקים ישנים שיש לך ולא להיות עושק קברים.

ועכשיו לעניין, אם זה MX400 אני מאוד אהיה מעוניין לקנות אותו, כי הוא יהיה תחליף מעולה לMX200 הרקוב שיש לי ושכואב לו לעבוד במהירויות אפיק גבוהות. אני מעוניין לקנות אותו אפילו במחיר המלא.

פורסם

yoav9 הוא האדם האחרון שאפשר לקרא לו עושק קברים, והוא מהאנשים שהם הוכחה חייה לכך שאפשר לאהוב מחשבים, למכור חלקים ישנים שיש לך ולא להיות עושק קברים.

ועכשיו לעניין, אם זה MX400 אני מאוד אהיה מעוניין לקנות אותו, כי הוא יהיה תחליף מעולה לMX200 הרקוב שיש לי ושכואב לו לעבוד במהירויות אפיק גבוהות. אני מעוניין לקנות אותו אפילו במחיר המלא.

סתם צוחק, גם אני מחבב אותו.

אבל לא נראה לי שהוא מדבר על ה-MX400.

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

גם אם זה MX רגיל הוא יותר טוב מMX200, כי רק את הMX200 סירסו לSDRAM בסיביות של 64 ביט, שזה מה שדופק את כל העסק.

פורסם
עושק קברים!!!

lol

אמא שלך עושק קברים

סתם, אני מעדיף את הכינוי "מקיים יחסי מין עם חתולים"

אז בשביל מה היה כל הפורום שיר הזה

פורסם
  • מחבר

בשביל שיר :smoke:

זה mx רגיל... :-/

פורסם

בשביל שיר :smoke:

זה mx רגיל... :-/

מאיפה אתה בארץ?

(תענה לי על זה בפרטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים