עבור לתוכן

העברה עתידית של HD למחשב אחר.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו.

חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה).

מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ?

תודה לעוזרים.

אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא :

MSI 945GM3

פורסם

אם יש לך 2 מחשבים, יש גם רשת? במידה ולא

פשוט חבר אותו כדיסק משני ותוציא ממנו את המידע שאתה צריך

פורסם

לא בטוח שהפורום הזה הוא המקום לשאול את השאלה הזו..

אבל אם כבר שאלת כאן, הכי קל (מחייב מומחיות מסויימת) להעביר את הדיסק ממחשב למחשב (רק למחוק לפני ההעברה את הדרייברים של הדיסק). קח בחשבון שדיסק מתיישן ובניגוד ליין, לא משתבח עם הזמן..

גיבוי מידע יעיל הוא באמת לזכרון פלאש (אם זה בסדר גודל קטן של עד 16GB) או לדיסק נייד (כי הוא עובד מעט מאוד זמן יחסית לדיסק פנימי ולכן בד"כ ישרוד יותר) אם כמויות המידע גדולות יותר.

פורסם

אם פשוט "תעביר" את הדיסק הקשיח למחשב שלך הוינדוס יקבל מסך כחול ולא יעבוד יותר, השיטה שאני ממליץ לך היא להעביר את כל החומר החשוב לך למחיצה אחת, כשיש לך מחיצה קטנה (20 ג'יגה יספיק) למערכת ההפעלה. ואחרי זה פשוט להעביר את ההארדיסק ולהתקין וינדוס XP מחדש (חייב לפרמט את C בתהליך).

פורסם
  • מחבר

יש לי רשת ביתית. אם הכוונה שלך היא שאני אעביר את הקבצים דרך הרשת זה נראה לי לא יעיל כי מניסיון אצלנו זה לוקח הרבה זמן.

אספתי קצת ידע מכל אחד, תודה לכולכם.

זה מה שהבנתי שאני צריך לעשות, אם אני טועה אשמח לתיקון:

א. להעביר את כל הדברים החשובים למחיצה D (נניח)

ב. להתקין פיזית את הדיסק של השאר במחשב שלי.

ג. להפעיל את המחשב עם דיסק של ווינדוס בתוכו ולבצע פירמוט.

פורסם

נכון זה יהיה לך הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעוזרים ויום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים