עבור לתוכן

חושב על שדרוג של מעבד

Featured Replies

פורסם

אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי.

כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W.

מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו.

אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה לי יותר.

בתנאי שזה משתלם, לגבי התקציב - יש תקציב כל עוד המעבד יהיה משתלם ביחס למחיר שלו. כמובן שאני לא אזרוק 1000 שקל לדוגמא על משהו שהביצועים שלו שווים לתחת ביחס למשהו של INTEL שיש בשוק היום...

בתודה מראש,

אופיר

פורסם

מה התקציב שלך לכל הדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

מה התקציב שלך לכל הדבר הזה?

באזור ה1000 שקל על הקטע הזה

פורסם

כפי שאני רואה כרגע,הלוח שלך לא תומך במעבדי הPHENOM:

"Support AMD® Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64/ Sempron / Opteron

פורסם
  • מחבר

כפי שאני רואה כרגע,הלוח שלך לא תומך במעבדי הPHENOM:

"Support AMD® Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64/ Sempron / Opteron

זה בגלל שהוא מוגדר כSOCKET AM2, והSOCKET של הPHENOM הוא AM2+.

קראתי פעם פה באתר בכתבה שעשו על הPHENOM לפני שהוא יצא, שגם לוחות אם שהם AM2 יתמכו בAM2+. במקרה הכי גרוע בתנאי שזה לא עולה ישר, לפי מה שהיה כתוב שם יהיה צריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם או משהו בסגנון הזה.

אני מקווה שאני צודק במה שאני אומר...

עריכה:

http://hwzone.co.il/articles/spider_launch/2/ הנה הכתבה.

כמו כן, תושבת המעבדים נקראת AM2+, אף על פי שמבחינה פיזית היא זהה לתושבת ה-AM2. משמעות הדבר היא שניתן יהיה להרכיב את מעבדי ה-Phenom גם על לוחות אם ישנים יותר בעלי תושבת AM2 (ברוב המקרים יידרש עדכון ביוס), אך בתנאים אלו לא ניתן יהיה לנצל את אפיק ה-HyperTransport 3.0 המהיר יותר.
פורסם

אם כך,יש באפשרותך לקחת את הPHENOM 9850 BLACK או את ה6400 X2.

אני אגיד לך את האמת המון זמן לא התעניינתי בבאנצ'ים של AMD לכן לא אוכל להגיד לך בוודעות מה הטוב יותר משניהם.

הייתי ממליץ לך לחכות לעוד תגובות :xyxthumbs:

יום טוב

פורסם

מה השימושים שלך? אתה מרגיש שהמעבד לא מספיק חזק?

לפי דעתי תשאר איתו. הוא מעבד לא רע בכלל, גם היום.

פורסם
  • מחבר

מה השימושים שלך? אתה מרגיש שהמעבד לא מספיק חזק?

לפי דעתי תשאר איתו. הוא מעבד לא רע בכלל, גם היום.

משחקים זה השימוש העיקרי...

פורסם

תשדרג כרטיס מסך, ואפ המעבד קצת מגביל תעשה לו OC וזה ישפר מאוד את הביצועים.

פורסם
  • מחבר

תשדרג כרטיס מסך, ואפ המעבד קצת מגביל תעשה לו OC וזה ישפר מאוד את הביצועים.

הקטע הוא שאני עם קירור STOCK של המעבד, ועוד 2 מאווררים(אחד של 120mm, והשני של 90mm). זה בכלל יקרר כמו שצריך בשביל OC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים