פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים הייהכותרת די מתארת את הענייןיש לי RAID 0, והייתי רוצה להתקין לינוקסמה אתם מציעים?ואיך זה פועל?בעבר התעסקתי עם לינוקס ודי אוהב את זה, אבל לא היה לי RAID, וגם אני לא רוצה למחוק מה שיש עליו וכו'.רק רוצה להוסיף מערכת הפעלה (בנוסף לחלונות VISTA שיש לי)תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים https://help.ubuntu.com/community/FakeRaidHowtoהמאמר כאן מפרט את השימוש בDMRAID למטרת זיהוי של הרייד ה"מזוייף" (כלומר שבקר הלוח אם אומר למעבד לעשות אתהעבודה) תחת UBUNTU.בקצרה - כדי לזהות ולגשת לכונן שלך תחת LIVECD עליך להתקין את חבילת DMRAID. לאחר מכן עליך להריץ מהמסוף אתהפקודה "DMRAID -AY". אם לא תהיה בעיה התוכנה תפרט את המערך שלך ואת הPARTITIONS שמחוברות אליו. (אצליזה נראה VIA_FDKJFFDFMSD1 2 וכו'). לאחר מכן עליך רק לעשות MOUNT למחיצות שאתה מעוניין לעבוד עליהן. הןנמצאות ב/DEV/MAPPER/ . או ליצור מחיצות לפי שם המערך (השורה הראשונה שתופיע לך בפלט של הDMRAID. לאיהיה מספר בסוף)אין לראות בתשובה זו יעוץ מקצועי אלא רק הדרך שלי לחבר את הRAID שלי. ע"מ להתקין על המערך הנ"ל מערכת UBUNTUיש צורך לשנות עוד דברים המופיעים במאמר (עשיתי זאת לפני הרבה זמן, אני כבר לא זוכר).אופס - רק עכשיו ראיתי שכתבתי הכל באותיות גדולות. כמובן שיש להשתמש באותיות קטנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.