פורסם 2003 ביוני 722 שנים צהריים טובים,קרוב משפחה ביקש ממני לחפש אחר תוכנה (אם יש) שמונעת את האפשרות להכנס (בכוונה, בטעות, לא משנה ממש) לאתרי סקס, אם יש משהו עם מאגר של אתרים, או שפשוט מונע מילים מסויימות בADDRESS BAR כמו "SEX" וכאלה, שאפשר להזין או שפשוט בא עם מאגר מוכן, וכשיהיה נסיון להראות תכנים עם המילה או אתרים עם המילה בכתובת או בתמונה , זה פשוט לא יאפשר.. יסגור את הדף, יעשה כאילו לא קיים, לא משנה מה.. פשוט לא להציג, הסיבה לחיפוש אחר התוכנה זה שמשתמשים במחשב ילדים קטנים והם משתמשים חופשי שם באינטרנט והוא לא מעוניין שזה יקרה... מישהו מכיר תוכנה כלשהי ? שמבצעת את העבודה?או שאין דבר כזה בכלל.. ואני סתם הוזה..וכל מה שאפשר לעשות זה להזין באתרים החסומים במאגר של האקספלורר אתרים שכאלה.. בתודה מראש, ערן.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים There's a version of the firewall Zone Alarm Pro with web filtering options that allows filtering of all sorts of sites. From my testing it works very very well.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים זה האתרים שכדאי לך לשים במאגר של האקספלורר:תזהרו לא להקיש על הלינקים!!!<צונזר><צונזר><צונזר>ועוד כמה אני לא זוכרבקאזה תשים Adult Content Filter ותגן עליו עם סיסמא בכדי שהילדים לא יורידו אותו.עריכת המודר: אנחנו לא נפרסם פה אתרי סקס. הרצון לעזור מבורך, אבל זה כבר לא ראוי לפורום.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים חחח BENOR אתה מצחיק , בוא נתחיל מאגר של אתרי סקס יאללה ?כל אחד ישים עוד שניים , הנה שלי :<צונזר><צונזר>עריכת המודר: אנחנו לא נפרסם פה אתרי סקס. הרצון לעזור מבורך, אבל זה כבר לא ראוי לפורום.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים חבל שהת'רד ינעל... אם אני לא טועה {לא ניסיתי את זה} יש אפשרות מובנת בIE. מאפיינים על אינטרנט אקספלורר {האיקון} security restricted sites מתחת- sites... ואז תכניס אתרים. זה אמור לעבוד אבל לא ניסיתי את זה אף פעם
פורסם 2003 ביוני 722 שנים הקישורים לאתרי סקס צונזרו.אנא מכם, עזרו לבן אדם בלי לפרסם אתרי סקס על-גבי הפורום.אם בכל זאת אתם רוצים להוסיף לו אתרים למאגר שלו, שלחו לו את הלינקים בפרטי.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר ראשית כל, תודה לכולם על כל התגובות,אז ככה, מחר אני הולך להתקין על המחשב את תוכנת ZONEALARM בהמלצתו של ארמגדון, לפי התגובה שלו אני מבין שהיא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, ככה שאני אתקין את התוכנה + האתרים שניתנו פה ועוד אתרים שונים שאני מודע לקיומם.תודה לכולם! עזרתם לי מאוד. 8)
פורסם 2003 ביוני 722 שנים רק תבקש ממישהו לעזור לך עם ההגדרות של הzone alarm כי שלא מגדירים את התוכנות הזאת כמו שצריך היא מתחילה דיי לעצבןכי היא חוסמת כל מיני דברים וכדי שהיא תעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר תבקש גם שמישהו יסביר לך קצת על התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.