עבור לתוכן

ניגון סרט HD מהמחשב בטלוויזיה, עזרה..

Featured Replies

פורסם

אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ..

עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי..

בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות?

בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר..

תודה

פורסם

אם יש לך DVI אני ממליץ לך בחום לחבר את המחשב לטלויזיה ב DVI ... זה יהיה טיפשי לחבר ב VGA ...

בקשר לרזולוציה - בהנחה שהכרטיס מסך שלך מסוגל , תקבע את הרזולוציה המתאימה...

אגב מה תכננת לעשות עם האודיו?

פורסם
  • מחבר

יש לי אחלה מערכת במחשב והכל קרוב אז זה לא בעיה....

מה רע בVGA? אני גם לא בטוח שיש DVI בטלוויזיה ולא בא לי לקנות כבל HDMI TO DVI אלא אם כן זה יהיה ממש באיכות גרועה..

פורסם

ההבדל בין DVI ל VGA הוא מזערי. תשאר ככה.

פורסם

VGA כבל שלא מעביר הפרדה גבוהה. DVI כן.

פורסם

אחי הכל סבבה אל תדאג. כבל VGA מציג רזולוציית 720P בלי שום בעיה, רק תגדיר במחשב את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה וככה תראה טוב יותר או לחילופין 1280 על 720.

פורסם

אולי זה רק אני ( למרות שלא נראה לי ) , אבל כשאני בדקתי את הנושא - היה הבדל די משמעותי בין ה DVI ל VGA ...

ל tomerl - אם יש לך DVI פנוי במחשב אז כדאי לך להשקיע קצת לדעתי ( זה אומנם תלוי במרחק אבל יש כבלים טובים במחירים סבירים ...).

פורסם

אולי זה רק אני ( למרות שלא נראה לי ) , אבל כשאני בדקתי את הנושא - היה הבדל די משמעותי בין ה DVI ל VGA ...

ל tomerl - אם יש לך DVI פנוי במחשב אז כדאי לך להשקיע קצת לדעתי ( זה אומנם תלוי במרחק אבל יש כבלים טובים במחירים סבירים ...).

ההבדל הזה תלוי בטלוויזיה. והוא נובע מתמיכה ברזולוציה טבעית בסוג חיבור מסויים. יש טלוויזיות שיציגו תמונה טובה יותר בVGA ויש שב HDMI- כל טלוויזיה לגופה.

פורסם

כמו שאמרו לפני , DVI לא בהכרח יתן תוצאה טובה יותר וכל מקרה לגופו

VGA כבל שלא מעביר הפרדה גבוהה. DVI כן.

בטח ש- VGA מעביר FULL HD , כל מסך CRT בגודל "19 ומעלה עם רזולוציה FULL HD (ואף מעבר לזה) ואין להם DVI

פורסם

כמו שאמרו לפני , DVI לא בהכרח יתן תוצאה טובה יותר וכל מקרה לגופו

בטח ש- VGA מעביר FULL HD , כל מסך CRT בגודל "19 ומעלה עם רזולוציה FULL HD (ואף מעבר לזה) ואין להם DVI

יכול להיות שאתה צודק.

פשוט VGA הוא חיבור לא דיגיטלי אז חשבתי שצריך חיבור דיגיטלי בשביל תמונה בהפרדה גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים