עבור לתוכן

מחפש להציל את המידע מהארדיסק לא תקין

Featured Replies

פורסם

חיבור ההרדיסק בUSB למערכת ההפעלה מצריך שימוש בפונקציות פחות מתוחכמות (לא צריך לטעון בתחילת הWINDOWS

כSYSTEM, אין CACHE ועוד הרבה דברים של מערכת ההפעלה) אלא רק חיבור קריאת נתונים בלבד (כמו בDOK) כך שיש

סיכוי טוב יותר שתהיה גישה לדיסק ללא מסכים כחולים. לפני שיקפצו עלי - אני יודע שההסבר קצת עילג אבל אני לא רוצה

להיכנס למונחים מסובכים.

פורסם

אם ניסית את ERD וזה לא עזר נסה עם תוכנת MINI PE.

אם בשתי התוכנות האלו הכונן לא עולה שום דבר לא יעזור לך, אלו שתי התוכנות המקצועיות ביותר שיש בשוק בנוסף ל-HDD REGENERATOR שעושה פעולה שונה על הכונן.

חיבור ההרדיסק בUSB למערכת ההפעלה מצריך שימוש בפונקציות פחות מתוחכמות (לא צריך לטעון בתחילת הWINDOWS

כSYSTEM, אין CACHE ועוד הרבה דברים של מערכת ההפעלה) אלא רק חיבור קריאת נתונים בלבד (כמו בDOK) כך שיש

סיכוי טוב יותר שתהיה גישה לדיסק ללא מסכים כחולים. לפני שיקפצו עלי - אני יודע שההסבר קצת עילג אבל אני לא רוצה

להיכנס למונחים מסובכים.

ואללה? אם הכונן לה מזוהה אתה יכול לרקוד לידו רק..

פורסם

יש הרבה רמות בין כונן תקין לבלתי מזוהה. אם עדיין ניתן להציל מידע אבל, לדוגמא פונקציית הDMA תתן מסך כחול - במקרה

כזה חיבור USB יעזור.

פורסם

יש הרבה רמות בין כונן תקין לבלתי מזוהה. אם עדיין ניתן להציל מידע אבל, לדוגמא פונקציית הDMA תתן מסך כחול - במקרה

כזה חיבור USB יעזור.

אם הכונן לא מזוהה והוא לא מזוהה בעזרת ERD או MINI-PE ( או כל תוכנה ברמה הזאת) אתה יכול רק לרקוד לידו צ'רקסיה.

פורסם
  • מחבר

-----עידכון-------

הרכבתי את ההארדיסק בלי ג'ימפור בנוסף היה הארדיסק SATA במחשב,

המחשב הצליח לעלות (מה שלא קרה עד עכשיו) אך לא הייתה אפשרות להיכנס לכונן

התקנתי במיידי את התוכנה ACRONIS TRUE IMAGE ועשיתי גיבוי לכונן

עשיתי קובץ TIB של 55 ג'יגה וזה שיחזר לי כמעט 100% מההארדיסק מלבד כמה סקטורים שהיו פגומים וזה לא הצליח לשחזר.

בגדול כל מה שרציתי נשאר,אז תודה רבה רבה לכל מי שניסה לעזור לקחתי איתי את כל הטיפים למקרים שיחזרו. ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים