עבור לתוכן

מחשב עובד רק באוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי (מפרט בצד) עובד כבר 7 שנים כאוברקלוק ל3 גה"צ. בזמן האחרון העליתי אותו ל3.46 גה"צ והכל עובד

מצויין. מסיבות שונות רציתי לחזור לתדר המקורי של המעבד, שינתי את ההגדרות של המעבד והזכרונות חזרה למקוריות (2.4

גה"צ ו400 מה"צ לזכרונות), ריסטרט ו... מסך כחול בטעינת הWINDOWS. ניסיתי מספר פעמים וכל הזמן חזר המסך הכחול.

החזרתי לאוברקלוק הקודם ופתאום הכל עובד כמו שצריך. המסך הכחול היה של דרייבר של הכרטיס מסך. ההגדרות של ערוץ

הAGP שלי תמיד היו מוגדרות קבוע ולא השתנו בין האוברקלוקים. מישהו יודע מה גרם לבעיה הזו?

פורסם

אולי המחשב שלך היה כל כך רגיל להגדרות שלך והגדיר את המערכת ככה שעד שכשהורדת את השעונים הוא זיהה כאילו החומרה לא בסדר או שהחפלת,

לי בכל אופן זה נשמע מוזר....

פורסם

כן זה נשמע מוזר..

אבל יכול להיות שעשיתה התקנה של ווידוס עם האוברקלוק הוא זיהה מעבד אחר. ועכשיו שהורדתה את האוברקלוק זה כאילו שוב מעבד אחר ולכן הוא משתגע.

מוזר מוזר אבל כנירא זה הבעיה...

פורסם

אתה יכול לאפס ביוס

פורסם

תאפס ביוס, אני דיי בטוח שפשוט שכחת לשנות הגדרה כלשהיא בביוס, ובלי קשר..

אצלי שאני מחזיר לתדרי סטוק מהביוס לבד(גם אם אני טוען את הBIOS DEFUALTS) המחשב פשוט לא עולה.. הוא עולה רק אם אני מאפס את הביוס ידנית עם הג'אמפר

וזה משהו מוזר.. אבל זה לא מפריע לי :P

פורסם
  • מחבר

אני שמח אם יש פתרון אחר חוץ מאיפוס ביוס, תמיד אני שוכח להחזיר איזה הגדרה. בקשר לWINDOWS - זה לא הפריע לו

כשהעליתי מהירות (כשהחלפתי זכרונות לעומת זאת הוא רץ לספר לביל גייטס שהוא גנוב - למרות שהוא חוקי למהדרין :P )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים