עבור לתוכן

היום קונה מחשב - התלבטות אחרונה - 9800GTX vs HD4850

Featured Replies

פורסם

כמו שכבר אמרתי, הביקורת הזו לא רלוונטית מכיוון שהיא מטה את התוצאות ולא יתכן שהHD4850 יציג כאלו ביצועים לעומת ה9800GT.

מצטער, היא פשוט לא הגיונית.

9800GT = 8800GT, זה אותו כרטיס בידיוק אחד לאחד, לכן אני מסרב להאמין לביקורת הלא אמינה בעליל הזו של TWEAKTOWN.

ליבה קטנה יותר משמעותה ביצועים טובים יותר גם לOC

פורסם

לא אמרתי שלא, הביצועים של ה9800GT אמורים להיות מטורפים לגמרי בOC...

אבל גם עם OC מאוד גדול ל750/1850/2200(נניח...) שזה OC שרוב ה9800GT לא יגיעו אליו

הוא לא יתקרב אפילו לרמה של ה9800GTX+

ולא משנה מה תעשה.

אני חושב שההשקעה של ה100שח הנוספים ש4850 משתלמים עד מאוד.(הXXT מומהר סה"כ ל660 על 950 שזה 660/1660/1900 וזה כלום OC.)

אז, לא תמיד חייבים להסתכל על ביקורות.

פורסם

תאמין זה.... זה יהיה הכרטיס הבא שלי... ולא רק שלי אולי אחרים שמומחים בתחום יגידו לך שזה הכרטיס הבא שלהם כי הוא כל כך טוב...

אני בטוח שהביצועים שלו לא יותר טובים... אלה יהיו הרבה יותר טובים אחרי שאני יעשה לו OC... והמחיר שלו זה 250 שקלים פחות, אז לא כדי?

פורסם

אחחח, כנראה השאלה הנצחית בפורום..

לך על אחד מהם. מה שבטוח לא תתאכזב מאף אחד.. שניהם אחלה כרטיסים לכל אחד יתרון קטן על השני בכל מיני תחומים..

הסיבה המכריעה מבחינתי בשיקול הזה הוא המחיר (הכל בסופו של דבר מסתכם במחיר בחיים) ולכן אני הייתי (וזה מה שבאמת עשיתי) בוחר ב 4850..

פורסם

אחחח, כנראה השאלה הנצחית בפורום..

לך על אחד מהם. מה שבטוח לא תתאכזב מאף אחד.. שניהם אחלה כרטיסים לכל אחד יתרון קטן על השני בכל מיני תחומים..

הסיבה המכריעה מבחינתי בשיקול הזה הוא המחיר (הכל בסופו של דבר מסתכם במחיר בחיים) ולכן אני הייתי (וזה מה שבאמת עשיתי) בוחר ב 4850..

1+

במקרה הזה אין נכון ולא נכון.

הכל תלוי בשיקולים ובצרכים.

פורסם

לדעתי זאת טעות לתת לשיקול הכספי (100ש"ח לפה או לשם) להכריע בהתלבטות כרטיסי מסך (ובכלל)

אם כבר הביצועים דומים, יותר חכם לסקור את הייתרונות \ חסרונות היחסיים של הכרטיסים המדוברים ולהחליט מה רלוונטי עבורך (הלקוח),

ז"א, אילו חסרונות אתה מסוגל \ לא מסוגל לספוג ועל אילו ייתרונות אתה מוכן \ לא מוכן לוותר. מעבר לזה ישנו גם אלמנט של הימור (מבחינת תוכנה בעיקר, מאחר ותוכנה מתעדכנת טכנולוגית\תאימות\נוחות). מה שבטוח, אין להתעלם מהתוכנה הנוכחית.

ההפרש הכספי מתגמד לעומת חווית המשתמש \העדפות אישיות לטווח הארוך.

(לפני שאתם קופצים עם כמה שאתם מרוצים מהכרטיס שלכם באשר הוא, דעו שזה לא צריך לעניין אף אחד - כל אחד והצרכים שלו)

פורסם

9800GT באמת כרטיס מרשים באוברקלוק :yelclap:, חבל שהוא מוסתר מהצל של 4850 ו-9800GTX+.

לדעתי זה הכרטיס למי שלא עובר את 1280X1024 רזולוצית משחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים