עבור לתוכן

Sapphire HD4850 Toxic שווה או לא?

Featured Replies

פורסם

שלום, היום האתי בחנות מחשבים והזמנתי את ה Sapphire Radeon HD4850 Toxic.

השאלה שלי היא לא אם זה כדאי, אלא אם יש מקום לשפר והאם המערכת שלי תספק את הדרישות מבחינת אי יצירת צ.ב. ו הספק ספק.

המערכת שלי:

Intel Pentium D 805 @ 3.33 Zalman 9700LED

GIGABYTE GA8i945PG-RH

SUPERTALENT 2x1GB DDR2-800 4-4-4-10 @ 667Mhz (מעבד זוועה - תנור מיניאטיורי מחמם רגליים)

Gigabyte Geforce 6200TC

WD 80GB

HITACHI 320GB

HEC TRTF 400W

TZAG ELITA Moded 8Fans Airflow - ok

Geniune Windows XP SP3

המשחקים שאני קניתי ומתכננן לשחק בהם הם:

RaceDriver G.R.I.D

Supreme Commander

C&C Generals Zero Hour

GRAW 2

ועוד ועוד ועוד...

כל המשחקים הם ברזולוציה של 1024X768.

השאלה היא: האם המערכת תסחב?

פורסם

לא עדיף להרים את הפרופילים לכ-55%. וכן יכול להיגרם לך צוואר בקבוק.

אם אתה מחפש הצעות לשידרוג לך על E2180+GA-EP35-DS3 ותעשה OC

פורסם

לרזולוציה שלך גם 8800GT יהיה מעל ומעבר(אולי גם 9600GT). בכל מקרה, לא רואה סיבה להוסיף כ-200 ש"ח בשביל כרטיס עם קירור משופר רק בשביל שהטמפרטורות יהיו נמוכות יותר. (OC יהיה מיותר לגמרי למפרט שלך ולרזולוציות שאתה הולך לשחק בהן).

פורסם

לרזולוציה שלך גם 8800GT יהיה מעל ומעבר(אולי גם 9600GT). בכל מקרה, לא רואה סיבה להוסיף כ-200 ש"ח בשביל כרטיס עם קירור משופר רק בשביל שהטמפרטורות יהיו נמוכות יותר. (OC יהיה מיותר לגמרי למפרט שלך ולרזולוציות שאתה הולך לשחק בהן).

צודק! מספיק 9600GT חבל על הכסף שלך.

פורסם

אם יש לך לחץ של כסף קח 9600GT וזה יספיק לך בשביל משחקים ב 1024X768... לעומת זאת אם אין לך כלכך בעיה של כסף ואתה מחפש כרטיס עם יחס עלות מול תועלת מעולה, עשית בחירה נכונה.

אם בא לך יותר פירוט תשלח לפרטי

פורסם
  • מחבר

כרגע אני על 1024X1280 ואני גם מתכננן לשחק ברזולוצייה הזאת אם זה אפשרי כלפי המערכת שלי.

פורסם

לצערי המעבד שלך יוכל להחזיק מקסימום 9600GT

פורסם

לך על 9600 מומהר אם אתה רוצה... או שתשדרג את המעבד ולוח האם למעבד פכול ליבה ולוח אם עם צ'יסט P35 עם מבט לעתיד כי עוד חצי שנה שנה הפנטיום 4 כניראה ירד מהגדרות המינימום... אבל אז תוכל לשדרג...

פורסם

לך על 9600 מומהר אם אתה רוצה... או שתשדרג את המעבד ולוח האם למעבד פכול ליבה ולוח אם עם צ'יסט P35 עם מבט לעתיד כי עוד חצי שנה שנה הפנטיום 4 כניראה ירד מהגדרות המינימום... אבל אז תוכל לשדרג...

מחזק..

המעבד הזה מאוד מאוד יגביל את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

נוסף תקציב של 1000שח למעבד ולוח אם AMD.

עירכה: Gigabyte GA-MA790FX-DQ6

ומעבד הכי זול שלהם לחודשיים - שידרוג Phenom 9700+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים