עבור לתוכן

pci bridge?!

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה זה?

ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)

פורסם

נראה כמו ווינדוס 98... נכון ?

איזה לוח יש לך ? איזה מעבד ?

ה PCI BRIDGE מותקן כאשר אתה מתקין דרייברים של Bus Mastering על המחשב שלך. דרייברים אלו ספציפיים לכל לוח אם, והם מתאימים לצ'יפסט של אותו לוח אם. הדרייבר מאפשר לווינדוס תקשורת טובה יותר עם הלוח, ותקשורת טובה יותר במעברי הנתונים בין אפיק ה PCI לבין הזכרון והמעבד.

תן עוד פרטים על המחשב שלך , ואולי אוכל לעזור לך.

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות.

תעשה PROPERTIES עליו ותשלח.

פורסם

אני לא יודע איך לעזור לך אבל אני רואה שקוראים לך DIABLO ויש לך את האיקון של האקספנשן על הדסקטופ

KEWL ! בוא נשחק !

פורסם

תנסה להסיר את זה (UNINSTALL) ולהתקין דרייברים הכי חדשים שתמצא ל-CHIPSET של לוח האם שלך (VIA, אינטל וכו'...) ותעשה איתחול, אני מאמין שהוא יתקין את מה שחסר וכל המחשב שלך יפעל טוב יותר.

פורסם

איזה לוח אם יש לך, ואיזה צ'יפסט?

אני זוכר שבזמנו כאשר היו מתקינים חלונות 95 על לוח-אם של פנטיום 2 עם יציאות USB המערכת היית מזה אותו בתור PCI CARD, ואת אפיק הPCI שחלונות אמורה לזהות זה היה מזהה בתור PCI BRIDGE, וכדי לפתור את זה היו צריכים להתקין דרייברים.

יש לך במקרה SB Audigy? ומהדורה ראשונה של חלונות 98? כי אם כן, אז המערכת לא מסוגלת לזהות את הFireWire שיש על הכרטיס ואתה חייב לעבור _לפחות_ לחלונות 98 מהדורה שנייה.

עוד פעם, מה שאני אמר לך כאן זה יריה בערפל, אני אצטרך שתתן לי פירוט על המחשב שלך.

פורסם

היה לי מחשב עם PENTIUM 200MMX ולוח אם של אוקטק (קבר) שמבוסס על צ'יפסט של אינטל ושם בחלונות 95 היו חסרים דרייברים ל-PCI BRIGDE ול-PCI CARD ולקח קצת זמן למצוא לזה עידכון אצל אינטל.

מוזר להיתקל בזה בחלונות 98, לא ?

פורסם

היה לי מחשב עם PENTIUM 200MMX ולוח אם של אוקטק (קבר) שמבוסס על צ'יפסט של אינטל ושם בחלונות 95 היו חסרים דרייברים ל-PCI BRIGDE ול-PCI CARD ולקח קצת זמן למצוא לזה עידכון אצל אינטל.

כן, זה באמת מוזר.

הבעיה שאתה תיארת היית תקיפה רק לגבי לוחות אם מבוססי צ'יפסט TX430 של אינטל, שהיה הצ'יפסט הראשון שלהם לתמוך בATA 33 ובUSB בפורמט שהתקבל בסופו של דבר. הבעיה היית מופיע גם בלוחות 430VX שהיו עושים להם Enabled ליציאת הUSB, שמעולם לא היה אפשר להשיג את הקבל עבורה שיחבר בין עמוד השדרה(הלוח) לארון הקבורה(החיבור האחורי של המארז), בדיוק כמו שמחברים במחשבי קבר את יציאות הCOM והLPT.

עריכה: תגיד הקבר שהיה לך, במקרה היה קבר של ניורון(לא הקיסר), כי בזמנו ניורון(EIM) היו קוברים אנשים עם לוחות של MSI במקרה הפחות גרוע, ובמקרה היותר גרוע עם לוחות של אוקטק.

אגב, היום מצאו תחליף ללוחות הקבר AT, שהיו מיוצרים עד לא מזמן, וזה פורמט Mini ATX. מדובר בלוחות קבר קטנים מאוד(דוגמאת הCUSI-M של אסוס), בעלי שלושה PCIים, AMR ולפעמים גם AGP. הלוחות הם בגודל של לוח Baby AT, שהיה בזנמו, רק בעלי פורמט ATX מאחור, ומיוצרים עבורם ארונות קבורה מיוחדים(Mini ATX), בטח ראית את ארונות הקבורה האלה בחנויות של ניורון או באג עם ידית אחיזה למעלה, מקום לכונן סידירום אחד ופלופי אחד. יש להם גם כרטיס קול מובנה, כדי לחסוך כמה שיותר מקום בארון הקבורה.

פורסם

כן, זה באמת מוזר.

הבעיה שאתה תיארת היית תקיפה רק לגבי לוחות אם מבוססי צ'יפסט TX430 של אינטל, שהיה הצ'יפסט הראשון שלהם לתמוך בATA 33 ובUSB בפורמט שהתקבל בסופו של דבר. הבעיה היית מופיע גם בלוחות 430VX שהיו עושים להם Enabled ליציאת הUSB, שמעולם לא היה אפשר להשיג את הקבל עבורה שיחבר בין עמוד השדרה(הלוח) לארון הקבורה(החיבור האחורי של המארז), בדיוק כמו שמחברים במחשבי קבר את יציאות הCOM והLPT.

עריכה: תגיד הקבר שהיה לך, במקרה היה קבר של ניורון(לא הקיסר), כי בזמנו ניורון(EIM) היו קוברים אנשים עם לוחות של MSI במקרה הפחות גרוע, ובמקרה היותר גרוע עם לוחות של אוקטק.

אגב, היום מצאו תחליף ללוחות הקבר AT, שהיו מיוצרים עד לא מזמן, וזה פורמט Mini ATX. מדובר בלוחות קבר קטנים מאוד(דוגמאת הCUSI-M של אסוס), בעלי שלושה PCIים, AMR ולפעמים גם AGP. הלוחות הם בגודל של לוח Baby AT, שהיה בזנמו, רק בעלי פורמט ATX מאחור, ומיוצרים עבורם ארונות קבורה מיוחדים(Mini ATX), בטח ראית את ארונות הקבורה האלה בחנויות של ניורון או באג עם ידית אחיזה למעלה, מקום לכונן סידירום אחד ופלופי אחד. יש להם גם כרטיס קול מובנה, כדי לחסוך כמה שיותר מקום בארון הקבורה.

תגיד לי.. מה הסיפור שלך עם קבר ? לא בסטייל שלך לקרוא לקופסה הזו מארז ?

למה מה קרה ? מה פתאום עכשיו זה קבר ? יש משהו יותר טוב ?

פורסם

חלקים באיכות ירודה הם חלקי קבר, ומארז שהוא מארז קטן(שלושה מקומות בפאנל, ספק של חברה לא מוכרת שרשום עליו 300 והוא למעשה 200 וואט, ואין מקום להכניס בתוכו גפרור) נקראים קבר וארון קבורה, וזה על שם סוג המחשבים ששודדי קברים וחנוניות קבר נותנים/בונים.

כרטיסים של Power Colour הם כרטיסים קבריים.

מארזים עם שני מקומות בפאנל הם ארונות קבורה(כי קוברים איתם אנשים).

אגב, לקבור משהו פירושו לתקוע אותו עם עסקה גרועה, וזה הופיע גם בעיתון ות"א, כשהייתה כותרת: "מי קבר את מי" לכתבה על שחיטות במחלבנות תנובה. ETC ETC ETC......

פורסם

המחשב הראשון שלי באמת היה ניורון. זה היה לוח אם של אוקטק והיה לו USB באמת בלי אפשרות להשיג את ה-HEADER עם היציאות. המארז היה "MIDI ATX" עם מקום לשני התקנים ועיצוב יותר מכוער ממה שאפשר לדמיין.אין לי מושג איזה צ'יפסט של אינטל היה שם בדיוק ואם היתה לו תמיכה ב-ATA33. זה אכן קבר אבל זה מה שקונים כשלא מבינים שום דבר במחשבים. (חוץ מהעובדה שצריכים להיות למחשב מקלדת ומסך ;D )

פורסם

חלקים באיכות ירודה הם חלקי קבר, ומארז שהוא מארז קטן(שלושה מקומות בפאנל, ספק של חברה לא מוכרת שרשום עליו 300 והוא למעשה 200 וואט, ואין מקום להכניס בתוכו גפרור) נקראים קבר וארון קבורה, וזה על שם סוג המחשבים ששודדי קברים וחנוניות קבר נותנים/בונים.

כרטיסים של Power Colour הם כרטיסים קבריים.

מארזים עם שני מקומות בפאנל הם ארונות קבורה(כי קוברים איתם אנשים).

אגב, לקבור משהו פירושו לתקוע אותו עם עסקה גרועה, וזה הופיע גם בעיתון ות"א, כשהייתה כותרת: "מי קבר את מי" לכתבה על שחיטות במחלבנות תנובה. ETC ETC ETC......

תסלח לי אם אני לא מזדהה עם הדברים שאמרת. לא נראה לי הצורת התבטאות הזו, ולו רק בגלל הקונוטציות המאד שליליות. אפשר להגיד לגנוב, לעבוד, לדפוק, אבל לקבור ? זה כבר יותר מדי לטעמי.

חוצמזה - כל אחד עושה את העיסקה שמתאימה לו. לא כולם מבינים בזה, כמו שלא כולם מבינים במכוניות, או טלויזיות.בכל תחום יעבדו עליך אם לא תראה בקיאות בחומר.

מכאן ועד לקבור - זה כבר מוגזם.

פורסם

חוץ ממך כולם פה בפורומים משתמשים בשורש ק.ב.ר כדי לתאר מחשב דרעק שעלה ללקוח המסכן הרבה יותר ממה שהוא שווה באמת (אם בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים