עבור לתוכן

שאלה| סרברים

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו מוכר בעבודה חדר שלם של סרברים ואני לא כל כך מבין בזה.

בבקשה כל מי שבאמת מבין שיעזור:

1) מה המטרה של סרבר? (אני מבין שאחסון והעברת נתונים האם מדויק?)

2) מה שונה בין סרבר למחשב רגיל? (אני שם לב שהמעבד מסוג Xeon ושיש לו הרבה זיכרון קשיח)

3) מה זה בדיוק מעבד Xeon ומה מיוחד בו? מה היתרון שלו להתאמה לסרבר?

4) מה במקביל של המעבד הזה במעבדים של מחשבים רגילים? pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ?

5) אולי אני אוכל לקחת סרבר אחד : אני יכול לבחור בין שני סוגים מה עדיף ולמה?

CPU Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz - Mother Board Intel SE7520BD23D - Memory DDR2 PC3200 4GB ECC - H.D SCSI 10k Maxtor 200GB x6

או

CPU Intel Pentium 2D 2.8 Ghz - Mother Board Intel DG965SS - Memory DDR2 PC5300 2GB - H.D SATA 200GB x2, 80 GB x2

6) מה ההבדל בין SATA לבין SCSI ? מה יותר טוב ומהיר והאם באופן משמעותי?

7) מה אומר ה ECC בזיכרון הפנימי?

*** בבקשה תענו על השאלות לפי הסדר כדי שאני באמת אוכל ללמוד מזה. ככל שידונו בזה יותר ככה אני יבין יותר

אני מקווה שזה המקום הנכון לפירסום האשכול, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם

תודה מראש !

עריכה: ראו הכוונות בתגובה שלי למטה :)

פורסם

1. מכונה אמינה ביותר..שמשמשת לכל מטרה שאתה רוצה..החל מאיכסון ועד לשימוש כמחשב "רגיל"...

2. הכל..החל ממעבד/לוח אם/זיכרון/מערכת הפעלה..סרברים בנוים בצרוה קפדנית וחזקה..על מנת למנוע מצב של קריסה וכו...

3. מעבדי הXeon אלו מעבדי השרתים של אינטל...שונה ממעבד רגיל ? המבנה שלו..מה שמעניק לו יתרון על פני מעבדים רגילים..(למרות שכיום ההבדל לא כזה גדול)..

4. ^^^^

5. למה אתה צריך שרת ?

6. בגדול בקרי הSCSI מאפשרים קצב הערבת מדיע גבוה יותר...בגלל זה הם נפוצים בסביבות שרתים..

7. תכונה לתיקון שגיאות בזיכרון המערכת..

פורסם
  • מחבר

תודה,

הכוונה בשאלה 4 היא לאיזה מעבד רגיל (pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ) מקביל המעבד: Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz

השאלה 5: אני רוצה שרת כי אני יכול לקחת בזול ולהחליף אותו במחשב Pentium4 החלש מאוד של אחי. למטרת בין היתר- משחקים והדברים השותפים.

שאלות נוספות:

8 ) האם אפשר להוסיף\ להחליף כרטיס מסך לסרבר כדי להתאים אותו יותר למשחקים? (לאחד הסרברים שאני יכול לקחת לדוגמא, ואיזה סוג משחקים הוא יוכל להריץ עם כרטיס מסך נורמאלי?)

9) האם אפשר לחבר במקביל למחשב דיסקים קשיחים בחיבור SATA ובחיבור SCSI (כי אולי אני ארצה להעביר כמה דיסקים קשיחים מהסרבר למחשב שלי אם אפשר) ?

אני מודה לך מאוד, זה יעזור לי אם תוכל לענות גם על אלה ולהגיב להכוונות.

תודה

פורסם

הוא מקביל למעבדי הP4 בתדרי ה3.0....לאיזה בדיוק או באזיה רמת ביצועים..זה כבר תלוי בדגם/סדרה...

אם אתה יכול להגיד איזה דגם זה בדיוק זה יעזור...יש הרבה מעבדי Xeon שהם 3.0GHz

8. בגדול זה תלוי בלוח אם...במקרה שלך השרת הפרקטי והאפשרי לעבודה "ביתית" הוא השני..

9. כן אפשרי..

קח בחשבון שיש לא מעט מגרעות לעניין...החל מכוננים וקירורים לא שקטים במיוחד..ועד לדרישות דרייברים מוזרות...

ולכן אם אתה כבר לוקח שרת..עדיף לך לפרק אותו מהמארז U1 שהוא ממוקם בו..ולעשות לו "הסבה" בטוחה לבית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים