פורסם 2003 ביוני 622 שנים בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .
פורסם 2003 ביוני 722 שנים מחבר חברה , אני זקוק לעוד אנשים שיגידו את דעתם וימליצו על כונן DVD . איפה כולם ? קדימה תגיבו.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים טושיבה זו הבחירה הכדאית, אני עובד איתו כמעט שנה, ועדיין לא היו לי ששום בעיות, בנוסף אפשר להוסיך שהוא גם די שקט לעומת כוננים אחרים
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אוקיי אני מבין שטושיבה זה ה-DVD שצריך לקנות . תודם לכל אלה שהגיבו ( וגם לכל אלה שלא ) .
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אפילו שכבר החלטת,אז גם לי יש טושיבה ועובד פרפקט. כ"כ הרבה זמן שאני כבר לא זוכר מתי קניתי אותו-אי שם ב-2000
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים לי יש שניים אחד LG והשני PIONNER שניהם מצויינים ה PIONNER חדיש יותר ומתקדם ועובד גם ב ATA-66 והוא מצויין ונחשב אחד הטובי ביותר שתמצא כך שאני ממליץ לך בחום עליו הדגם שלי 106S אבל היום נדמה לי הדגמים הם כבר 112S אבל תקנה PIONEER ולא תצטער
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר סבבה , אז אני מבין שגם הפיוניר טובים . אני עדיין אקח את הטושיבה (גם בגלל שיותר זולים) אבל טוב לדעת.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים יש לי סוני ישן DDU220E בן כמעט 3 שנים, לא עשה בעיות עד היום.בכל מקרה, אם כבר הגבתי, מישהו מכיר Slot based DVD שהוא לא פיוניר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.