פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים לפאמים אני מקבל הודאה למטה בצד ימין שכבל רשת מנותק :s05: כשבאצם הוא לא ואני גולש ומוריד חופשי מה שמעצבן זה כל פאם שזה קופץ הוא מנתק את האינטרנט וזה נורה מפריע להורדות אם יש פה אנשים שיודעים איך לפתור את הבעיה הזו זה פשוט שיגע אותי
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים הכבל שמחבר בין המודם למחשב תוודא שהוא מחובר טוב שים לב גם על נוריות במודם אם הן ניכבות אז יש תקלה במודם אם לא ניכבות משהוא בכ.רשת או כבל לא תקין
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים סה"כ מדובר על נתק פיסי/חשמלי.תן פרטים על ציוד הרצה שלך ואפן חיבור שלו.ודרך אגב:לפעמים הודעה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר המודם של מוטורולה לבן שמקבלים מברק sb4200 וראוטר של pci blw-54mf 5 מגה בחיבור קבוע
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר לא מבין אותך מה הקוונה איך אני מחובר :s05:יש לי חיבור קבוע בלי חייגן
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים השאלה היא אם אתה מחובר חוטית או אלחוטית לנתב שלך. דרך אגב, מהיכן רכשת את הנתב הזה? הוא לא נפוץ בארץ בכלל.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר לראוטר אני מחובר אם כבל רשתאת הנתב קניתי בדיקל [חנות מחשבים בבאר שבע] אחרי חיפוסים של קמעט חודשייםזה נתב טוב???
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים לבעיה שלך יכולים להיות מספר מקורות. בשלב ראשון, הייתי מחליף את הכבל שמחבר את הנתב למחשב ואת המודם לנתב. כמו כן הייתי בודק שהכבל מחובר לשקע במחשב, לשקע בנתב ולשקע במודם בצורה טובה ויציבה. אם זה לא עוזר, תרים טלפון לכבלים ותבקש שישימו את הקו שלך במעקב, יכול להיות שעוצמת השידור על הקו נמוכה וזה גורם להתנתקויות.האם אתה מחובר באמצעות חייגן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.