פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כשאין לך כח לאוטובוס ואתה שואל את עצמך למה החיים זה לא GTA? אז תעשה לך את החיים GTA. תלך לצומת, תראה מאזדה 3 או כל מכונית יותר עדפיה ממנה ( ) ותגנוב, רק שאתה צריך להיות ממש ביריון כדי להוציא אותו מהרכב או יש לך אקדח צעצוע אז תאיים עליו.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים ותוך 5 דקות עולה עליך האיתורן של אותו אוטו ואתה בכלא ..אתה מכור למחשב כש..ידידה באה לביקור ואתה נותן לה לשחק cod4 .crysis ובסוף היא מוצאת את ה gta SA העתיק שאתה שומר (סתם שיהיה )והיא מתלהבת דווקא ממנו..
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אם אתה מכור למחשבים וטחון, אז על המדף ספרים מסודרות הקופסאות של WIN 3 עד ויסטה...ואם המחשב שלך יותר נקי ממך'מהחדר שלך
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים שאתה נותן לידידה שלך לשחק קרייסיס וקוד4 כשאתה רוצה לשרוף את הכרטיס מסך שלך בגלל שהוא לא מתפקד.. חעחעח
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשב שכשמישהו מעצבן אותך אתה אומר לעצמך maximum strength (CRYSIS למי שלא הבין... יו אני כבר התחלתי לדאוג למה אני כולכך הרבה זמן אדום ומרביץ,מעיף אנשים :lol:
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כשאתה רוצה לשרוף את הכרטיס מסך שלך בגלל שהוא לא מתפקד.. חעחעח :yelclap: NICE BURN אהבתי. יו אני כבר התחלתי לדאוג למה אני כולכך הרבה זמן אדום ומרביץ,מעיף אנשים :lol:
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים לא באמת מאז שקריסיס יצא פשוט ראיתי הכול אדום )BLOOD( וגם בגלל GTA קצת ופייט קלאב שכולם מדברים פה עליו פשוט התחלתי ללכת מכות בלי סוף
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים עוד אחד סטייל קרייסיס:אתה כל כך מכור למחשב שכשמביכים אותך אתה אומר לעצמך: clock engaged
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כשאתה מוצא את עצמך לעתים קרובות שוכב על הכסא מכוסה כולך בשמיכה כשרק יד אחת מבצבצת החוצה ואיתה אתה משתמש בעכבר ובמקלדת ולא משנה כמה זה לא נוח וגורם לך לטעויות בכתיבה אתה לא תוציא את היד השניה מהמחסה הנעים של השמיכה (תקף בעיקר לחורף ולשמיכת פוך עבה וטובה..)
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים או שאתה מול המחשב, מת מקור כי כיוונת את המזגן ל 20 מעלות בטעות, ובמקום לקום לכבות את המזגן אתה דופק סיבוב במהירות האור עם הכיסא, לוקח מהר את השמיכה על המיטה וממשיך לגלוש כמו שרשום למעלה ;Dסיפור אמיתי שקרה לי לא פעם אחת...
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כשיש לך בבית 20 מארזים וחלקם אפילו ריקים, ועדיין אתה חושב שיום אחד תעשה איתם משהו לכן אתה שומר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.