פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים לכל חברי הפורום התותחים פה שלום רבביקרתי כבר בכמה אתרים בנושא של אובר קלוקינג וראיתי שהאמת פה החברה הרצינייםאז אני צריך קצת עזרה קניתי מחשב חדש והרכבצי אותו באמת בהשקעה שיכלתי לעמוד בה אבל מרכיבים אכותיים ככה לפחות אני חושבאני אשמח אם תוכלו לעבור על המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא באמת בנוי לאוברקלוקינג אם אני צריך את זה בכלל ואם אני ארגיש ממש בהבדליםואם כן אשמח מאוד מאוד אם מישהו יתן לי מפרט שינויים (אבל מישהו שמבין כי אני מפחד כרגע לדפוק את הרכיבים )המפרט הבא הוצא מהתוכנה cpuzלוח אם - asus p5e rev 1.x.xציפסט - x38גשר צפוני - 82801ir (ich9r)bביוס - american megatrends incגירסה - 0303תאריך עידכון - 10/30/07מעבד -3.00GHz e8400טכנולוגיה - 45nmמתח ליבה כרגע - 1.192זיכרון - corsair ddr2 duel 2048 mbdram frequency - 400.Xfsb:dram 5:6הגדרות cl - 5-5-5-12 לפי הייצרןcr - 2tקירור למעבד cooler master hyper tx2אין לי מושג כיצד לבצע אובר קלוקינג אבל עם הנתונים שתיתנו לי אני אלך ללמוד את המדריך ואבצע את מה שאמרתם ליואם אפשר לתת שמות באנגלית לנתונים כי בביוס הכל באנגלית ואין לי ממש מושג מה כל נתון אומר בעבריתתודה רבה מראש על הכלAn7i
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים דבר ראשון ברוך הבא לHWZONE, זה פורום מקצועי כמו שצריך...דבר שני.... כן הייתי מציע לך ללמוד טיפה על אוברקלוק ומכריבי הליבה לפני שאתה מבצע אוברקלוק למחשב שלך...על מנת שתבין מה אתה עושב כשאתה עושה אברקלוק (OC) מה שיגרום למניעת נזק למערכת שלך..האם יש למחשב שלך פונציאל OC גבוהה? בהחלט!
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר א: תודה רבה אני שמח לשמוע!!ב: אני לא אבצע את האובר קלוקינג לפני שאני אלמד את החומרג: בלי קשר ני חייב שמישהו שממש מבין ומכיר את התחום יגיד לי מה לשנותכי יש לי אופציות מאוד מקצועיות בביוס כמו הגדרות אוטומטיות לביצוע אובר קלוקינג והתאמות וכאלה...
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.ב. הלוח שלך מעולה לOC, אבל אני בספק אם תצליח לממש את הפוטנציאל שלו, היות ואתה חדש בתחום.ג. תעבור על המדריך של האתר:http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.