עבור לתוכן

החלפת WD3200AAKS

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה שלחתי את הכנון המדובר לחנות למימוש אחריות ואמרו לי שהם שולחים ליבואן והם יביאו לי אחד אחר.

בגלל שהכונן שלי מהגרסה הישנה עם יותר מפלטה אחת, האם אני אקבל את הגרסה החדשה והמהירה יותר עם פלטה אחת ?

פורסם

אני מקווה שכבר הבנת שאי אפשר לדעת.

הכל יכול להיות, לרוב יש מלאי של כוננים מתוקנים שמהם מקבלים, אבל הכל יכול להיות.

פורסם

אתה מהמר..החנות לא יכולה לבחור כונן, אם יש נתונים על הכונן שיכולים לקבוע איזו גירסה תקבל אז תציין בפניהם.

במידה ולא..אז מה תעשה? תקבל כונן "אחר" ומה תעשה אם זה אותו אחד? תחזור ושוב תגיד להם שהכונן לא מפגין ביצועים?..חחח יזרקו אותך בטענה שאתה נודניק.

אפשרות נוספת היא להישאר עם הכונן, הרי זה לא משהו שאתה מרגיש בעבודה..אין מצב.

פורסם

הוא רק שאל אם יש סיכוי שיקבל באחריות את הדגם החדש והטוב קצת יותר, למה ? כי תמיד כייף לחשוב שתקבל משהו טוב יותר (או קצת יותר).

נראה כאילו הבנת שהוא מימש את האחריות בשביל להחליף את הדגם :) אז לפי דבריו ממש אי אפשר להבין זאת.

אני חושב שכדאי שתפחית מכמות הקופאין שאתה שותה, טוב שלא הורדת אותו ל 20 שכיבות שמיכה :lol: ...

פורסם

שלום!

לאחרונה שלחתי את הכנון המדובר לחנות למימוש אחריות ואמרו לי שהם שולחים ליבואן והם יביאו לי אחד אחר.

בגלל שהכונן שלי מהגרסה הישנה עם יותר מפלטה אחת, האם אני אקבל את הגרסה החדשה והמהירה יותר עם פלטה אחת ?

אני לא יודע מה אתה הבנת, אבל בקריאה אני דווקא טוב.. :silly:

הבחור ציין במפורש שהוא החזיר את הכונן: "...לאחרונה שלחתי את הכנון המדובר לחנות למימוש אחריות ..."

הוא אף ציין שהוא אמור לקבל את אותו הנפח של סמסונג(כנראה..):

"...האם אני אקבל את הגרסה החדשה והמהירה יותר עם פלטה אחת ?.."

האמת? נראה לי שהגזימו כבר עם הדיון הזה על משהו שבכלל לא מרגישים ורואים אותו, אבל זאת דעתי.. :kopfpatsch: עשו דוקטורט על הכונן הזה.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר בין הדיונים, ומדובר בשני כוננים נפרדים ! איך בכלל קישרת את זה ?

לכונן של ה320GB הייתה בעיה של רעש, והחנות הסכימה להחליף אותו. אני רק רוצה לדעת מה אני אקבל, זה הכל.

ובאמת, תפסיק עם הגישה הזאת כבר. אם אתה לא רוצה לעזור אני מבקש שלא תגיב יותר בדיונים שלי.

פורסם

אני לא יודע מה אתה הבנת, אבל בקריאה אני דווקא טוב.. :silly:

הבחור ציין במפורש שהוא החזיר את הכונן: "...לאחרונה שלחתי את הכנון המדובר לחנות למימוש אחריות ..."

הוא אף ציין שהוא אמור לקבל את אותו הנפח של סמסונג(כנראה..):

"...האם אני אקבל את הגרסה החדשה והמהירה יותר עם פלטה אחת ?.."

\

דווקא מדבריך נראה שאתה לא יודע לקרוא. מההסבר שניתן פה אני יכול לנחש שבילבלת את התרד הזה עם תרד אחר ומקרה אחר (לגטימי), אבל ההסבר הלא קשור הוא משהו מאוד תמוהה בעיני, בייחוד אהבתי את ההסבר השני עם וציטוט שבכלל לא מעיד על מה שנכתב בהסבר.

טוב סתם זה משעשע. אני לא יודע אם יש פרטים שהוסתרו מעיני ומעיני הקוראים, אבל לגבי התרד הזה בלבד די ברור למה הוא התכוון, לא יודע איך באמת הגעת מזה למסקנה שהוא מחזיר כונן רק בשביל לקבל דגם אחר (והתשובה הלא קשורה ש"מצוין מפורשות שהוא החזיר כונן" - נו נכון, אבל מה הקשר לזה שהוא עשה זאת בכדי לדפוק את המערכת ולקבל דגם טוב יותר?).

פורסם

אין שום קשר בין הדיונים, ומדובר בשני כוננים נפרדים ! איך בכלל קישרת את זה ?

לכונן של ה320GB הייתה בעיה של רעש, והחנות הסכימה להחליף אותו. אני רק רוצה לדעת מה אני אקבל, זה הכל.

ובאמת, תפסיק עם הגישה הזאת כבר. אם אתה לא רוצה לעזור אני מבקש שלא תגיב יותר בדיונים שלי.

שמע, יש לי הרגשה משום מה שאם מדובר בשני כוננים "שלא מצאו חן בעיניך" כי אחד "מרעיש" והשני "לא מהיר מהאחרים" הייתי מגדיר אותך כפרנאואיד בחומרת מחשב.

דע לך שאתה יכול "לשחק" עם חנות פעם אחת/פעמים..בפעם השלישית אתה תסומן בין כל החנויות ומשום מה נראה לי שמשעמם לך ואתה כל היום יושב כתחביב לבדוק כל מיני רכיבים ואני משוכנע שמצאת/תמצא עו רכיבים שלא "תואמים" לצרכיך..

מה עוד לא תקין אצלך המחשב? אולי גם הלוח אם? או המעבד..או מה נשאר לנו? אה...שכחנו זכרונות.. :lol:

במחינתי אני מבין שיהיו לך עוד דיונים על רכיבים נוספים ואני מאוד מקווה שלא אגיב, בכל מקרה אם כן ההחלטה שלי כדיון פתוח לכולם.. :silly:

פורסם

בWESTEN DIGITAL ההבדל בכמות הפלטות נמצא בדגם - AAKS לעומת KS. אם יחזירו לך KS לדעתי תוכל לומר

להם שזה לא מה שנתת ולקבל AAKS (החדש יותר עם פלטות גדולות יותר).

פורסם
  • מחבר

שמע, יש לי הרגשה משום מה שאם מדובר בשני כוננים "שלא מצאו חן בעיניך" כי אחד "מרעיש" והשני "לא מהיר מהאחרים" הייתי מגדיר אותך כפרנאואיד בחומרת מחשב.

דע לך שאתה יכול "לשחק" עם חנות פעם אחת/פעמים..בפעם השלישית אתה תסומן בין כל החנויות ומשום מה נראה לי שמשעמם לך ואתה כל היום יושב כתחביב לבדוק כל מיני רכיבים ואני משוכנע שמצאת/תמצא עו רכיבים שלא "תואמים" לצרכיך..

מה עוד לא תקין אצלך המחשב? אולי גם הלוח אם? או המעבד..או מה נשאר לנו? אה...שכחנו זכרונות.. :lol:

במחינתי אני מבין שיהיו לך עוד דיונים על רכיבים נוספים ואני מאוד מקווה שלא אגיב, בכל מקרה אם כן ההחלטה שלי כדיון פתוח לכולם.. :silly:

תגיד, כל האלפיים ומשהו הודעות שלך מלאות בשטויות ?

אז כן, כמו כל בן אדם נורמלי בדקתי אם מה שקניתי בסדר. מצאתי בשני כוננים שקניתי בעיות ועוד הבאתי הוכחות, ואתה הופך אותי לפרנואיד ?

בקשר לקטע שיסמנו אותי בין כל החנויות... תעשה לי טובה...

לפחות עכשיו אני מקווה שהוצאת הכל מהמערכת וסיימת את חלקך בדיונים שלי.

עכשיו, בחזרה לדיון. ag43, כל הקטע זה שאני יכול לקבל גם AAKS מהגרסה הישנה לפי מה שהבנתי, כי לא בטוח שיתנו לי כונן חדש (או מתוקן מהגרסה החדשה).

פורסם

אולי תשתפו אותנו בכל הפרטים והלינקים לדיונים כדי שגם אנחנו נדע ולא נענה כמו "רובטים פראירים" ...

ואם יביאו לך את הדגם שציינת אז מה ? אני מבין שזה יכול לאכזב אנשים מסויימים אבל אלו תנאי האחריות, אם תקרא תראה שמצויין: מוצר עם סטיית ביצועים בסדר גודל כלשהו מהמוצר הנרכש (פלוס מינוס), לא נמוך מזה אבל לא יצא לי לראות ששוללים משהו גבוה מזה (ולעיתים זה אכן קורה - מקבלים משהו חזק יותר משמעותית).

לא נתת לנו מספיק מידע כאן על המקרה (וחבל). אם אתה רוצה להחליף מוצר על משהו שולי שלא בטוח שהוא תקלה, יש סיכוי שבסוף תעשה לעצמך רע יותר. במילים פשוטות - צריך להזהר מלהיות ביקורתי יותר מדי. בכל מקרה כמו שנאמר - יהיה קשה לדבר על הנושא בלי שתביא את הנתונים המלאים בפני הקוראים שמנסים לעזור לך (בקשה מאוד מאוד הוגנת).

פורסם

בWESTEN DIGITAL ההבדל בכמות הפלטות נמצא בדגם - AAKS לעומת KS. אם יחזירו לך KS לדעתי תוכל לומר

להם שזה לא מה שנתת ולקבל AAKS (החדש יותר עם פלטות גדולות יותר).

ושוב, אם אני לא טועה בWD אין אותו שם דגם עם מספר פלטות שונה (בניגוד לסמסונג שהוזכר בת'רד אחר) כך שלא נראה שיביאו לך דגם אחר.

פורסם
  • מחבר

ice2k, איזה עוד פרטים אתה רוצה ? הכונן עשה רעש מכני משגע גם בIDLE. אם יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת רק תגיד, אני אענה בשמחה.

כמובן שאם הקבל את אותו כונן שהבאתי אני לא יכול להתלונן, אני רק רוצה לדעת אם אקבל משהו יותר טוב, זה הכל, לא מסובך.

בכל מקרה shirnoshe מדבר על הדיון "סמסונג 640GB איטי מהרגיל". אם אתה רוצה תקרא, אבל זה בהחלט לא קשור.

פורסם

התרד נפתח בשאלה בלי הסיפור שמאחוריה.

את הנתונים לגבי אחריות נתתי לך, תעשה את השיקול - האם רעש קריטי מציק לך לעומת אולי כונן טיפה יותר איטי (וזה לא משמעותי גם ככה). את הרעש בטח לא נוכל לשמוע דרך הפורום אז זה לא משנה כלכך מה אנשים אומרים פה.

אני לא יודע למעשה אם הAAKS החדש עבר לפלטה אחת. בכל מקרה התשובה לשאלה הראשית היא אולי כן אולי לא .סביר להניח שלא תקבל גירסה חדשה של הדגם, אני מניח שזה לא כזה משנה לך כל עוד הכונן שלך לא תקין ותקבל אחד שקט כמו שצריך (והוא באמת צריך להיות די שקט).

פורסם
  • מחבר

כן ה3200AAKS החדש הוא בעל פלטה אחת ובעל ביצועים טובים משמעותית.

בכל מקרה הכונן כבר נשלח לפני שבוע לחנות ממנה קניתי, והרעש היה בלתי נסבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים