עבור לתוכן

Sound Maker Live 5.1

Featured Replies

פורסם

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו.

אין עליו שום נתונים. ::)

פורסם

מישהו אולי יודע אם הכטיס הזה שווה משהו.

אין עליו שום נתונים. ::)

איפה ראית את השם הזה ? תביא לינק, או יותר פרטים. אני אישית מעולם לא שמעתי על זה.

פורסם

יש לי אותו, הוא הגיע יחד עם הרמקולים 5.1 של GENIUS.

הגשתי הצעה בנטאקשן לרמקולים וקיבלתי "במתנה" גם כרטיס קול.

הערה:

בWIN98 הוא לא עובד כמו שצריך, פתאום בלי שום הודעה מוקדמת אתה תשמע רעשים מוזרים. כמו-כן לא תוכל לשמוע מס' צלילים בו-זמנית. דוגמא:

אתה שומע מוסיקה ומתקבלת הודעה באיסיקיו - לא תשמע O O.

בWIN2000 או XP אני מאמין שהדברים האלה לא יקרו.

סה"כ כ.קול די טוב, שומעים צלול, למרות שאני לא משתמש בו בכלל, כי יש לי AUDIGY.

תוספת:

הכ.קול הזה יחד עם הרמקולים 5.1 שלהם זה שילוב פצצה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור חרא של כרטיס.

אני אגיד לחבר שלי לא לקנות!!! :nono:

פורסם

בקיצור חרא של כרטיס.

אני אגיד לחבר שלי לא לקנות!!! :nono:

הסקת מסקנות מבריקה.

אני אישית לא אוהב את Genius. אני עוד מאותם אנשים, שכשקנו להם את מחשב ה AT הראשון שלהם, הוא בא עם עכבר Genius מרובע כזה, עם שלושה לחצנים רעשנים, ועם משטח עכבר עשוי מגומי כבד וקשיח, שמתאים יותר למשטח חיתוך ירקות.

סתם מעלה בי זכרונות לא נעימים :)

פורסם

במחשב של אחותי יש כרטיס כזה אבל אין לה מערכת רמקולים 5.1. הכרטיס הזה היה מחובר אצלי במחשב לנסיון למערכת רמקולים DTT2200 ושמעו בכלל לא רע. כמובן שמומלץ קודם להוריד דרייברים הכי חדשים מהאתר של ג'ניוס לפני ההתקנה של הכרטיס הזה. אין לו את איכות הסאונד של TERRATEC או קריאייטיב אבל בשביל משהו כמו 140 ש"ח (למי שאין הרבה כסף לזרוק על רכיבי מחשב) זאת קניה לא רעה בכלל.

כמובן שאם רוצים לקבל בסופו של דבר סאונד טוב יותר מומלץ לצרף לכרטיס הזה רמקולים שיש להם TREBLE ו-BASS כי לכרטיס עצמו אין את זה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שהכרטיס נמכר ב-140ש"ח אז P1000 עושקי קברים ברמה:499ש"ח ועוד חבר שלי רצה לקנות.

עושקי קברים!!!!!!! :AR15:

פורסם

אם אתה אומר שהכרטיס נמכר ב-140ש"ח אז P1000 עושקי קברים ברמה:499ש"ח ועוד חבר שלי רצה לקנות.

מי לעזאזל קונה מחשבים במקום כזה ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? >:(

הוא עולה בסביבות ה-140 ש"ח בפלונטר ! ! ! ובמחיר כזה הוא בהחלט שווה קניה למישהו שלא רוצה להשקיע יותר מזה בכרטיס קול 5.1.

פורסם
  • מחבר

מי לעזאזל קונה מחשבים במקום כזה ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? >:(

הוא עולה בסביבות ה-140 ש"ח בפלונטר ! ! ! ובמחיר כזה הוא בהחלט שווה קניה למישהו שלא רוצה להשקיע יותר מזה בכרטיס קול 5.1.

הוא לא אשם. הוא לא מבין כלום ובגלל זה הוא שאל אותי לפני שהוא קונה, לא הכרתי את הכרטיס ובגלל זה שאלתי.

אני אגיד לו שהוא יכול לקנות אותו ב 140ש"ח במקום 499ש"ח הוא יפול מהכיסא.

פורסם

אם יש לו 499 ש"ח אז שיקנה משהו איכותי יותר, אודיג'י של קריאייטיב או SIXPACK 5.1 של TERRATEC. אם הוא צריך רק סאונד בסיסי ולא משהו מפוצץ אז ב-140 ש"ח זה יספיק לו לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. :)

אני אגיד לו והוא יחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים